Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Става ли Suzuki rm за мото крос или не

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Става ли Suzuki rm за мото крос или не

Здравейте колеги тъй като не съм чувал много отзиви за кросови мотори suzuki ви питам конкретно за Rm 125cc става ли или не .

От: Става ли Suzuki rm за мото крос или не

Става. Той само и за това става. Suzuki RM е кросов мотор.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Много ясно че става за крос,но аз питам дали е надежден и здрав

Коментар

Еми вече си го купил кво значение има вече.Все пак е 125 кво очакваш.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          Еми вече си го купил кво значение има вече.Все пак е 125 кво очакваш.
          Къде в темата пише че съм купил мотора.Аз искам да си купя и затова се интересувам.

Коментар

Аз съм на мнение че е здрав при правилна подръжка.Не знам дали на всички рм-и, но поне на по-старите е желателна навременна подръжка на изпускателната клапа/клапи.Разглобяването и почистване им спомагат за добрата работа на двигателчето и по-дългия му живот.Също така навременната смяна на буталото (заедно със сегментите, а защо не и с горния лагер на биелата и без това не е скъп) още повече увеличават шанса да останеш с добри впечатления от мотора.И т.н. всичко си му е като другите мотори.

И къде не си ги чувал тези отзиви за кросовите мотори на Сузуки?Във форума е писано доста, по състезанията в България не е като да не ги карат (предимно рмз, но и рм-и се срещат не рядко), отделно и имам чувството че са доста разпространени и 125ците и 250ците.

Ако си харесал някой екземпляр покажи снимка да го видим.Може някой да си познае стария мотор или да знае нещо повече за точния екземпляр.

П.П.И прочети малко из техническите дискусии има няколко теми мисля за рм 125 какви проблеми са имали колегите (счупени изпускателни клапи например и тяхното лечение, Митков е писал и обяснявал със снимки смяната на лагерите по окачването и т.н.)

Успех!
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Каквато и Японска 125-а да вземеш няма да сбъркаш! Всичките са надежни!

Коментар

Зависи кой я е карал преди това и как я е подържал

Коментар

Ето като погледнеш всичко в този живот зависи от някого

Коментар

така е колега

Коментар

Сузуки РМ е доста добър мотор. Защо мислиш Пастрана (най-големия) кара точно такова само че 250 и изпълнява всички трикове с него ?
                      Поздрави!
                      Yamaha WR 200

Коментар

Аз бих казал че сузики рм е един доста добър кросов мотор,стига да можеш да го караш,но ето ти сега тема за размисъл.
                        щом задаваш толкова тъп въпрос дали кростов мотор става за мотокрос значи това ме навежда на мисълта че нямаш ама никаква представа за какво става на въпрос.Следователно не си и карал кросов мотор най-малкото пък "2-такта".Не ме разбира погрешно колега но заложи на нещо по лесно например РМЗ или Хонда Црф или с две думи на нещо което изпълнява 4-такта.

Но питаш за мотора,имам сузики рм повярвай ми винаги ще е над теб и ако не си някой голям карач няма да можеш да го счупиш ако щеш и на първи с пълна газ да го караш.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Ако е набор на баба ти, не го вземай. Като цяло с годините са претърпели доста промени, но ако е след 90 и някоя, има надежда да му посвикнеш преди да го счупиш
                          В клас 125 има доста сила, но тя е във върховите обороти, което ги прави по трудни за каране на засукани терени!
                          Надали някой ще каже Сузуки са боклуци, а и да се намери такъв не го слушай, а погледни индивидуално върху въпросният мотор

Коментар

Ами може и да не се научиш да караш на тоя мотор но със сигорност ще се научиш да ремонтираш такива мотори,125 ките са си малко такива по начало и като е направил и повечко годинки смятай че ще има кво да научиш от това Сузуки,може новите да ги бива но тия преди 2000 година са си кекави машини,според мен се ориентирай към хонда или ямаха (мое мнение)

Коментар

Благодаря колега.

ще видим какво ще си взема
                              Последно редактирано от Chinela; 16-08-10, 10:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X