Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на чист кРос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация на чист кРос?

Здравейте колеги. Искам да попитам имали вариант да регистрирам чист крос (Honda CRF450R 2005г.) или какво трябва да си взема сертификат за Х варианта и малко незаконно става после ? Ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Извинявам се но прерових всичко и не намерих такава тема има подобни но са от 08,09 не и от тази година. Извинявам се ако повтарям някой.
    Последно редактирано от Ясен; 06-06-10, 20:49. Причина: ядем букви всякакви

От: Регистрация на чист кРос ?????

Никой ли нема да помогне ?

Коментар

Аз искам да регистрирам мръсен крос.Трябва ли да го направя чист крос за да мога да го регистрирам?

Аиде сериозно.Варианта който на мен ми е известен е да си набавиш фар, стоп, мигачи и огледала и да ходиш на технотест.Като цяло е скъпо самото преправяне на мотора и не си струва според мен.По-добре си продаи този и си купи от Англия някой с регистрация.Там поне е човещинка и кросове с регистрации има значително повече.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Относно това за фара стопа не е кой знаи каква философия и средства защото ги имам но има друг проблем ходих до технотест и те ми споделиха така да го наречем : Момче НЕ МОЖЕ НИКОГА НЕ Е МОЖЕЛО ТОВА ! А аз :О имало сертификат на мотора в който било написано само за ОФФ-роуд ко било там не можели да правят и узаконяват никакви промени каквито и да са по някоя марка мотори автомобили :О и аз попитах а какво правите тогава изобщо и отговорът де : Нямам време да ти обеднявам ако е бил това въпроса ти довиждане :Х

Коментар

Първоначално публикуван от кТм Преглед на мнение
          Относно това за фара стопа не е кой знаи каква философия и средства защото ги имам но има друг проблем ходих до технотест и те ми споделиха така да го наречем : Момче НЕ МОЖЕ НИКОГА НЕ Е МОЖЕЛО ТОВА ! А аз :О имало сертификат на мотора в който било написано само за ОФФ-роуд ко било там не можели да правят и узаконяват никакви промени каквито и да са по някоя марка мотори автомобили :О и аз попитах а какво правите тогава изобщо и отговорът де : Нямам време да ти обеднявам ако е бил това въпроса ти довиждане :Х
          Прави са хората. И японците са ти го написали даже.

Коментар

На такива мотори регистрация не им трябва защо искаш да го регистрираш ?

Коментар

Защото нещо баща ми мн. взе да мрънка полицаи ала бала оплаквали му се не съм спирал ко било искал докато ме няма да го карал и той а сега ще заминавам за София и не иска да ми го дава без регистрация.

Коментар

От: Регистрация на чист кРос?

ко било, ала бала, тинтири минтири и шминди капели ги разправяй на бате бойко. И да има регистрация е все тая, щом нямаш книжка и години. Освен с някой по-голям познат да го караш до гората с някакъв бус или в ремарке и от там газ.

Коментар

хаха книжка ще имам тия дни :д регистрация искам

Коментар

И да регистрираш мотора по някакъв начин,като няма мигачи,фар,неправилно поставен номер и тн. пак ще има глоби

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X