Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пурсел у нас !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пурсел у нас !

Та къде можем да видим въпросните маТриали? В списанието, или?
    Колега, догодина ако случайно Ливия ти гостува да ми се обадиш да дойда и аз да им лъскам моторите
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ще те викна,ще дойдат да знаеш,а за материалите,не не са никъде,от ръководството ни помолиха точно снимките където мият моторите да не се разпространяват по форуми,ако някой толкова много ги иска,мога да му ги пратя на лично !

Коментар

Еее, това е много яко! Аз лично съм голям фен на Ливиа Ланселот. Много ме кефи това момиче. От нея се запалих по кавазакитата та затова сега карам КХ250ф Като видях тези първите снимки ми падна шапката... Ливи била ли е с тях или само Пюрсел И не разбрах къде са материалите, ако може да дадеш линкче или нещо от рода
        Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Първоначално публикуван от PYovchevski Преглед на мнение
          Еее, това е много яко! Аз лично съм голям фен на Ливиа Ланселот. Много ме кефи това момиче. От нея се запалих по кавазакитата та затова сега карам КХ250ф Като видях тези първите снимки ми падна шапката... Ливи била ли е с тях или само Пюрсел И не разбрах къде са материалите, ако може да дадеш линкче или нещо от рода

Една малка забележка предварително извиняваи не се пише ПЮРСЕЛ- ПУРСЕЛ

Ние сме от скоро в този форум като теб не сме утвърдени и не можем да качваме НИЩО

Имаме много снимки ще бьде интересно за всички потребители но не се знае кога ще можем да ги качим
          В форума има изисквания и правила за да ти бъде позволено а ние влизаме много за малко не ни остава време да бъдем по активни

Коментар

Първоначално публикуван от MONI RACING TEAM Преглед на мнение
            Ние сме от скоро в този форум като теб не сме утвърдени и не можем да качваме НИЩО

Имаме много снимки ще бьде интересно за всички потребители но не се знае кога ще можем да ги качим
            В форума има изисквания и правила за да ти бъде позволено а ние влизаме много за малко не ни остава време да бъдем по активни

Не е точно така както вие го казвате, да има правила в този портал, но нито едно не ви забранява или ограничава да качвате снимки или видео.
            Прочетете ТУК.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Не е точно така както вие го казвате, да има правила в този портал, но нито едно не ви забранява или ограничава да качвате снимки или видео.
              Прочетете ТУК.

Извинявам се относно качването на снимките Грешката е изцяло наша

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X