Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно първенство по мотокрос MX1 и MX2 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

28-06-09 Световното по Мотокрос в Латвия

Гледахте ли днес Световното по Мотокрос - МХ1-МХ2

Коментар

До: 28-06-09 Световното по Мотокрос в Латвия

Снощи ги изтеглих от торент и го прегледах на бързо
      доста интригуващо състезание, а трасето беше перфектно, публика също в изобилие

Уйкенда ще го гледам основно

http://btjunkie.org/search?q=fim+latvia
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Световно първенство по мотокрос MX1 и MX2 2009

Аз успях да изгледам само вторите маншове и края на първите ... (по ЕВроспорт 2) - тоя път хванах задръстване и не можах да се прибера навреме в къщи
        Впечатлен съм от Кайроли пак
        Коментатора дори се чудеше как може тоя малък човек така да кара тоя голям 450 кубиков мотор и да ги бие по този невероятен начин (нещо такова, с моя скромен инглиш). На някои участъци ги минаваше почти като спрели.
        Много яко каране за Джош и заслужено финишира 2-ри във втория манш.
        Гледам обаче, че в първия манш Десал е финиширал първи, на един х** преди Кайролката
        В МХ2 Руи и Марвин си размениха по едно първо и второ място. Във втория манш Руи си поведе още в началото и не се даде докрая, като дори увеличи преднината си пред Марвин на почти 15 секунди, явно Мускан се поизмори към края, а и закъде да си даваше зор, тъй като така и така не можеше да настигне Руи
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Абе чухте ли новината?
          Информацията все още не била потвърдена официално, НО от догодина Ямаха и КТМ се обединяват в общ отбор, който обаче щял да бъде под ръководството на Ямаха, защото Ямаха бил най-добрия кросов мотор - така каза коментатора по Евроспорт 2 (има коментар на български от известно време насам, ако някой не знае). Кайроли вероятно щял да кара КТМ и ще са съотборници в Наглия Макс, който към момента е най-големия му конкурент.
          Това го каза вчера българския коментатор, докато гледах МХ1 от Белгия - състезанието беше много добро, като цяло добра позиция за Кайроли, Макс успя да вземе само с 2 точки повече от Кайроли - ако Тони продължава поне така докрая на шампионата, то ще го видим в Монако, за да му връчат дипломата (дано де).
          А Кен спечели ГП на Белгия, като направи изумително каране.
          Съотборника му Стив Рамон най-после се включи отново в шампионата, след контузия преди 6-7 кръга.

П.П. Довечера от 18:00 часа МХ2 по Евроспорт 2.
          Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            Абе чухте ли новината?
            догодина Ямаха и КТМ се обединяват в общ отбор
            E те това ако стане, аз си продавам мотора и започвам да се занимавам с шах и "не се сърди човече"...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              E те това ако стане, аз си продавам мотора и започвам да се занимавам с шах и "не се сърди човече"...
              Ми аз като няма какво да продам .....
              На мене лично тая новина не ми се нрави хич, тъй като не знам защо, но изпитвам една лека неприязън към КТМ, не знам защо, не мога да обясня Но съм си фен повече на японските машини.
              Но все пак информацията все още не е 100% достоверна, така че има още малко надежда Жоро
              Hristo Draganov

Коментар

Според мен това е невъзможно да се случи.
                Или по-скоро може да станат един отбор но да си бръмчат с двете марки. Няма как иначе.
                Отборът да е "Ред Бул Кайроли Стийл Тийм" е те така съм съгласен

Коментар

....от догодина Ямаха и КТМ се обединяват в общ отбор, който обаче щял да бъде под ръководството на Ямаха, защото Ямаха бил най-добрия кросов мотор...така каза коментатора по Евроспорт 2...
                  Има дни в които наистина си мисля че българските коментатори си заслужават да са на заплата жълти стотинки, и се надявам да са на такава. Това е доста творческо тълкуване на новините, Евроспорт 2 имат ли имейл за препоръки и оплаквание ?

- Ямаха Европа и Ямаха Италия се отказват от Кайроли и от отбора Ред Бул Ямаха Де Карли за 2010.

- Кайроли съответно вече е подписал с Ред Бул КТМ за 2010. Взима със себе си мениджъра на досегашния отбор - Клаудио Де Карли. Де Карли става новия мениджър на Ред Бул КТМ.

Новият състав на отбора съответно става:

KTM Offroad директор: Пит Байрер
                  Директор на отдел "състезания": Стефан Евертс

MX1
                  Мениджър на отбора: Клаудио Де Карли
                  Състезатели: Тони Кайроли, Макс Нагл, Руи Гонклавес

MX2

Мениджър на отбора:Стефан Евертс
                  Състезатели: Марвин Мюскуин, Шоун Симпсън, Джефри Херлингс.

Та така. Слуховете за смъртта на КТМ отбора са силно преувеличени

Бих се смял, но на второ четене хич не ми е смешно. Щом може такава безобидна информацийка коментаторите да предадат по толкова крив начин, не смея да мисля как седи въпроса с по-сериозната информация.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Информацията която Гоблин дава е най-достоверната.

Ето пък аз какво дочух. Ямаха не се отказва от Кайроли, а се отказва от неговият отбор ДеКарли. Натиска го упражняват Риналди, защото той е подписал с Монстер за реклама и съответно с Ямаха, а кризата налага Ямаха да имат само един отбор и по този начин Ямаха догодина ще са представени само от Риналди. Японците искат да запазят Кайроли, но Кайроли ненавижда Риналди и иска да е само с ДеКарли, което няма как да стане. И по този начин както Гоблин казва Кайроли подписа КТМ за 2010 заедно с ДеКарли. Което е много жалко за феновете като мен на Ямаха и доста добра новина за феновете на портокалите. Но както и да е. Другото което е по важно, че Кайроли от догодина няма да кара с Прогрип екипировка, а с екипи на Айрох които в момента ги произвеждат. Сумата за която е "откупен" е много голяма. Жалко наистина но всеки си гледа интереса. Както Бен Таунли каза преди да отпраши за САЩ: Мотоциклета е само един и той е Японски

Още новини. Досегашният тим в МХ3 Jacky Martins КТМ (JM KTM) е отряззан от КТМ заради свиване на разходите и евентуално, ще премине на Хускварна, които са доста агресивни в последните няколко години. Също се говори, че Стефан Евертс ще премине в Хонда, но според мен няма да стане, защото засне вече снимки с КТМ за представянето на колекцията на Acerbis 2010 година. Но парата си е пара
                    Очаква се доста интересен и кризисен сезон за догодина

Коментар

Кайроли да кара за кТм?Малеее това наистина си е новина.Не радосна за мен ,защото аз съм си фен на японските мотоциклети ,но... А това за екипите на аирох ще ми е доста любопитно ,макар че няма да е лошо ,в крайна сметка времето ще покаже.До година живи и здрави ще видим.
                      [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Парата си е пара, това гледат най-вече състезателите и нищо друго.
                        На повечето им е през х*я какви гащи и тениски ще облекат както и какъв цвят ще е мотора им, защото тия мотори там са модел 2015-та година за нас. А Евертс може да е голям карач, но ми е най-антипатичния от всички заради постъпките си и отношението към другите състезатели, да не говорим че с Ямаха постигна най-големите си успехи и с тяхна помощ стигна до върха, а после оплю фирмата и замина в КТМ.
                        Дано сезона 2010 е интересен, че като гледам МХ1 карат по 20 човека вече аз лично по-харесвем МХ2, много по-динамичен и интерсен клас, с бързо развиващи се състезатели, който догодина ще притеснят доста старите кучета в горния клас.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Дотук само аз съм щастлив от идването на Кайроли в КТМ! Браво страхотна новина!!! Страшен тим с Нагл се очертава!!!

П.С. Айде сега да пускат лепенките с 222 номер с правилния цвят

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Има дни в които наистина си мисля че българските коментатори си заслужават да са на заплата жълти стотинки, и се надявам да са на такава. Това е доста творческо тълкуване на новините, Евроспорт 2 имат ли имейл за препоръки и оплаквание ?
                            А, да - забравих да кажа, че коментатора също каза, че Кайроли и Нагл щяли да спретнат супер отбор, заедно с някакъв си Хосе Гонсалвеш Тоя последния като се замисля, май не съм го чувал (предполагам имаше предвид Руи)
                            Преди като коментара беше на инглиш разбирах много малко от казаното, сега пък всичко разбирам, ама излиза, че тоя говори бая глупости За пореден път се убеждавам, че няма пълно щастие
                            А сега сериозно - наистина на Гоблин тезата ми зучи най-реална.

А, като каза Краси за МХ2, та се сетих - същия тоя коментатор, може би преди 1-2 кръга би каза, че от догодина в МХ2 се въвежда възрастово ограничение (не знам досега имало ли е, предполагам да) - мисля бе до 18 или до 20 години максимум, не съм сигурен. По този начин състезатели като например Руи Гонсалвес и Никълъс Оубин (мисля, че тях спрягаше, пак не съм 100% сигурен) от догодина минават в МХ1 и по този начин Кен Роксен и Марвин Мускан например ще могат да се изявят подобавъчно (макар, че последния и сега се справя доста добре ).
                            Тук поне коментатора познал ли е

Кайроли си ме кефи да е с Ямаха, но парите са си пари, макар че не са всичко на този свят, обаче тежко му на тоз, който ги няма

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                            П.С. Айде сега да пускат лепенките с 222 номер с правилния цвят
                            Аааа, Викторе, не си прав - оранжеви двойки на ред плейт фон няма да изглежда добре, та нещо друго ще трябва да е
                            Hristo Draganov

Коментар

Абе чухте ли новината?
                              Информацията все още не била потвърдена официално, НО от догодина Ямаха и КТМ се обединяват в общ отбор, който обаче щял да бъде под ръководството на Ямаха, защото Ямаха бил най-добрия кросов мотор - така каза коментатора по Евроспорт 2 (има коментар на български от известно време насам, ако някой не знае). Кайроли вероятно щял да кара КТМ и ще са съотборници в Наглия Макс, който към момента е най-големия му конкурент.
                              Това го каза вчера българския коментатор, докато гледах МХ1 от Белгия - състезанието беше много добро, като цяло добра позиция за Кайроли, Макс успя да вземе само с 2 точки повече от Кайроли - ако Тони продължава поне така докрая на шампионата, то ще го видим в Монако, за да му връчат дипломата (дано де).
                              А Кен спечели ГП на Белгия, като направи изумително каране.
                              Съотборника му Стив Рамон най-после се включи отново в шампионата, след контузия преди 6-7 кръга.

П.П. Довечера от 18:00 часа МХ2 по Евроспорт 2.
                              Дали?
                              Прикачени файлове
                              [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Тони Кайроли е вече световен шампион един кръг преди края.Същото се отнася и за Стефъни Лейър при жените.При МХ2 обаче нещата не стоят така и Марвин Мускуин ще се бори до последно с Руи Гонсалвес в Бразилия.
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X