Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световно първенство по мотокрос MX1 и MX2 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световно първенство по мотокрос MX1 и MX2 2009

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Яд ме е че не мога да се добера до Севлиево да ги снимам.
    Е аз ще снимам, какво да те правя
    определено ТМ-а си е чаровен мотор и дели от останалите, така че заслужава внимание

сори за спама
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тм да развива новата 250ка. Която пък също се очертава интересна, не само понеже е първият 250 четиритактов кросак с инжекцион, но и понеже е коренно нов двигател в сравнение с предишните модели. Яд ме е че не мога да се добера до Севлиево да ги снимам.
      винаги като ходя ги снимам ТМ и те ..не виждам защо да не го направя и тоя път
      още повече че и на мен ми стана интересно че са го направили инжекцион

Коментар

Уникални снимки от Италиянския кръг СТАРТ
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Според мен това състезание променя всички резултати.Много от фаворитите се държаха сякаш се качват за първи път на мотор.Ще бъде много яка битка в Севлиево.Че ако се усерат комшиите и в Троян
          Е, нищо не се променя от един манш. Шампионата е много дълъг.
          Обаче тва за Троян от тебе го чух! Верно ли има такава вероятност?!?
          Колкото до калните тренировки и първия път на мотор, то по телевизията е много лесно. Обаче верно понякога като гледам такива състезания си мисля, че Девид Найт (примерно) би изпъкнал там Ами то нямаше много мотокрос. И наистина е по-важно какво ще ти се падне от "раздаването".
          Танел Леок падна 2 пъти в последната обиколка, като втория път беше почти през таван в едно дере край трасето . Каироли пък първо се пробра за нови ръкавици (и се мота там половин минута), после изхвърли и 2рия чифт очила, после ходи в дерето което привлече и Леок и накрая финишира 5ти.... Квалификационното състезание е било МНОГО по-интересно, но него вече май наистина няма къде да го гледаме. Първите 3ма са в 0.5 сек!
          Мисля, че сериозната разлика в най-бързата обиколка идва от случайността при старта. Леок беше много назад, а Рамон първи. Няма кой да му хвърля кал и в първите обиколки преди да се изоре тотално оризището в което караха се е движил бързо.
          К. Кулев

Коментар

Абсолютно нищо не показва това състезание според мен. За жалост. Всичко си беше чист късмет.
            Че е и първо. Още бая ще има. Поживем увидем.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
              Обаче тва за Троян от тебе го чух! Верно ли има такава вероятност?!?
              Калине, ето го първоизточника. А аз "стискам палци"!

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              По непотвърдена информация има някаква вероятност турския кръг да се отложи поради неготовност на организаторите там. Ако това се случи, кръга ще се прехвърли отново в България на пистата в Троян. Аз лично без лоши чувства към Турция, се надявам да стане така

А за шампионата не се притеснявайте - тепърва ще става интересно.
              Аз съм си за Кайроли, дано ме зарадва през тази година
              Но да знаете, че ако всички състезания са кални Танелчо бая сметки ще обърка

Коментар

Севлиевският кръг отмина и беше отразен в другата тема, сега се прехвърляме към турския и се чудя на тази писта ли ще карат
                А пресцентъра сигурно ще е в палаткови лагери
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Краси; 10-04-09, 11:02.

Коментар

Аз съм ходил на тази писта и да ви кажа,че става повече за супер мото от колкото за мотокрос.Намира се на едно селскостопанско летище и зградите са само хангари.Не знам къде ще се съберат толкова камиони в парка,като той е не по голям от футболно игрище,а за пътя до трасето да не говорим,трудно се стига с кола и бус а какво остава за камиони.Ще гледаме с интерес какво става там.
                  [FONT=System][/FONT]

Коментар

Севлиевският кръг отмина и беше отразен в другата тема, сега се прехвърляме към турския и се чудя на тази писта ли ще карат
                    А пресцентъра сигурно ще е в палаткови лагери
                    Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                    Аз съм ходил на тази писта и да ви кажа,че става повече за супер мото от колкото за мотокрос.Намира се на едно селскостопанско летище и зградите са само хангари.Не знам къде ще се съберат толкова камиони в парка,като той е не по голям от футболно игрище,а за пътя до трасето да не говорим,трудно се стига с кола и бус а какво остава за камиони.Ще гледаме с интерес какво става там.
                    Ако всичкото това по-горе е вярно и актуално към момента, направо не ми го побира ума кой е одобрил това трасе за кръг от световното.
                    Може би турците са обещали инвестиции и подобрение на инфраструктурата, както и докарване на някакви нормални стандарти на трасето и парка, но все пак се съмнявам да са постигнали нещо главозамайващо.

Коментар

Снимките са актуални според мен, пистата, ааа т.е. камарите дано са дооформени напълно до събота Ама се чудя къде ще си направят боксовете и къде ще си мият моторите. За бани да не говорим, добре че жените няма да карат там чеее

Коментар

Ама се чудя къде ще си мият моторите. За бани да не говорим, добре че жените няма да карат там чеее
                        Е как къде, не виждаш ли какво бистро езерце си имат
                        То мястото не случайно е избрано до водоем

Коментар

то трасето е до водоем,но не е езерце а морето.
                          [FONT=System][/FONT]

Коментар

Изнамерих няколко торента от първите три кръга, окачвам с нетърпение състезанието на песъкливата Валкенсваард, истинско шоу

http://thepiratebay.org/search/mx1%202009/0/99/0

Коментар

Има ги също и тук:
                              http://btjunkie.org/search?q=MX1+2009
                              http://www.sumotorrent.com/searchRes...1+2009&x=0&y=0

Днес от 18,00 часа по Евроспорт 2 излъчваха двата манша на МХ1 - за съжаление аз хванах втората половина на втория манш

Утре също от 18,00 часа ще излъчват МХ2
                              Иначе и аз го чакам да се появи по торентите

Наистина на пясъчното трасе е яко, аз като цяло съм доволен от резултата в МХ1 (за МХ2 няма да коментирам, тъй като МХ1 ми е по-интересно, и то заради Кайроли основно ). Бараган, Кайроли и Танелчо направиха много яко каране (въобще този сезон мисля, че Ред Бул Ямаха ди Карли ще създава доста ядове на останалите ), в крайна сметка Бараган и Кайроли взеха по 45 точки от този кръг (разменяйки си по едно първо и едно трето място в двата манша съответно), като все още водач в шампионата си остава Кайроли
                              Филипаертс направи сравнително слабо каране този път, Кайроли го изпревари почти като спрял, а и не само него

Ето и малко снимки:
                              http://mxworld-pix.be/gallery/galler...uncdsok&pic=28

http://www.mxworld-pix.be/gallery/ga...swaard09&pic=5

А тук има и още материали.
                              Последно редактирано от HD; 27-04-09, 23:55.
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Сколаксах да изгледам първия манш на МХ1 на Валкенсваалд - майкоооооо, много сте изпуснали ако още не сте го гледали Всъщност можете да гледате манша от последните 5-6 минути нататък, защото преди това няма почти нищо интересно Дотогава Кайроли беше 7-ми (мисля) и бе на около 12,5 секунди след водача, но в последните 5 минути + 2 обиколки състезанието тотално се пренареди в челото, естествено в полза на Кайроли, който беше понастигнал много сериозно Филипаертс, който пък от своя страна взе че сбърка на един скок и това му беше (дали от напрежение, не знам), после след това пак сбърка на същото място и така поизостана, като в крайна сметка завърши чак 6-и, иначе допреди това кара много яко (с това искам да поправя писаното в горния ми пост) ... Де Рювър пък падна тъкмо, когато водеше и по този начин изпусна лидерството, но пък постепенно се добра до втората позиция. А Бараган изненадващо се пръкна на трета позиция, ейтъй от нищото
                                Като финишира Кайроли, се видя, че през цялото време е карал с няколко скъсани спици на предната капла, като после на интервюто каза (с моите скромни познания по английски), че още в началото е имал контакт със Стив Рамон и тогава май е поскъсал спиците, и през цялото време го е било страх каплата да не се спраска, особено при приземяване на скоковете, но по някое време пък видял, че може и така да си кара безпроблемно, и взел да натиска яко, като естествено резултата е перфектен
                                Утре дано ми остане време да изгледам и втория манш.
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X