Търся си отбор по мото крос към който да карам в Б лиценз щото за А лиценз съм малко дърт моля помагайте
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся си клуб за състезания по мото крос.
Свий
X
-
До: Търся си клуб за състезания по мото крос.
Питай Бочаков или Кадир, те ще ти каже как стоят нещата.Първоначално публикуван от bitchi Преглед на мнениеот Хасково съм ама май няма интерес към кроса,всеки са е хванал за най лесното горски бегач да става
Коментар
-
Аз не бих казъл,че мотокроса е най лесно!Много по лесно е да започнеш да караш по асвалт,и на асвалт да се учиш,но после много повече проблеми ше имаш в гората,което ще ти създаде особена трудност и тогава...Първоначално публикуван от bitchi Преглед на мнениеот Хасково съм ама май няма интерес към кроса,всеки са е хванал за най лесното горски бегач да става[I]Радослав Димчовски[/I]
Коментар
-
внимавайте със съветите защото:
..човека който ви пита и си търси отбор не е някой начинаещт
-това е човек над 40 годишен ..който е бил преди време професионален състезател по мотокрос и шампион на България
..бучака и кадир са били деца когато той е карал мотокрос и разбира се се познават много добре..те в хасково не са много хората с тази диагноза
...
Коментар
-
Колега, ако става въпрос само за оформяне на документите и т.н. нямам нищо против да караш към нашия клуб.Трябва да ми изпратиш медицинско, 2 снимки и пари за лиценза.
За Б лиценз всъщност не знам каква е сумата, но ще питам Иво от федерацията.offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
Само адмирации към хора като теб, но защо не тръгнеш от обратната страна.....имам впредвид да си създадеш собствен клуб и намериш спонсори
не е лесно, но пък си е тръпка, особено за човек с толкова опит.
Коментар
-
С какъв мотор си и какво значи някой разходи?Първоначално публикуван от bitchi Преглед на мнениеКолеги не сте ме разбрали правилно ако е до лиценз и аз сам мога да си го изкарам.
Интересува ме клуб с финансови възможности който и да ми поеме някои разходи,да си го кажем направо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар