Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хонда цр 125 р 1997 не държи обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: honda cr125 карбуратор

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    Понеже,забелязвам,че колегите ти се подиграват,да не забравяме,че и вие сте тръгнали от там! Та конкретно,от тая снимка въртиш първо,обтегача на жилото,който е на капака на карбуратора и си нагласяш оборотите.Ако нямаш достатъчно резба,горе на масура също имаш,обтегач на жилото.Номер 2,не го барай за сега,той е за сместа!
    Поздрави!
    Конкретно от ТАЗИ снимка въртиш първо обтегача на жилото , НО от него не се нагласят оборотите , а се се наглася свободния ход на жилото на газта . Това се прави с цел като въртиш кормилото да не се променят оборотите на двигателя - оставя се малък луфт на дръжката на газта . Оборотите на свободния ход се регулират от детайл номер три - то си е означено на него . Той има и втора функция - смукач , която е написана на английски език .
    Последно редактирано от pe6o74; 08-01-15, 09:22.

Коментар

Пешо какво се месиш,остави Дрифтача да му обясни.
      0888 074 049

Коментар

Някой да е от разградска област? Да дойде на място да го види?

Коментар

След като вече разбрахме точно къде и как трябва да въртим искам и аз да задам един въпрос.Какво е общото на ЦР 125 с раздел ендуро,ха сега да ви видя,обаче отговори от типа аз го карам като ендуро не ме устройват защото не,не го карате като ендуро.

Коментар

влязох в раздел мотокрос техника и подръжка 2-Тактови и ме прехвърля в ендуро

Коментар

Еми модераторите да си го оправят,аз не съм длъжен като влезна в раздел ендуро да чета тъпи теми за припаднали кросови мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от tedi776 Преглед на мнение
                влязох в раздел мотокрос техника и подръжка 2-Тактови и ме прехвърля в ендуро
                Влезнах в раздел мотокрос,гледам че и там си пуснал същата тема от 28.12,и какво реши да я изцвъкаш и тука да има за цвят,стига с тези тарикатлъци,там си чакай отговорите,все ще я види някой и ще ти отговори.

Коментар

Чаках, чаках никой не отговори, а тука веднага

Коментар

Господа модератори и супер модератори,сега какво ще правим с този раздел Мотокрос,не е ли редно да се закрие,или да преименуваме раздел Ендуро ама за кросови мотори,вие как мислите.

Коментар

Имам чувството , че някой с кросов мотор е минал на пълна газ по всички пътеки на Живота , и последния вече е намразил мотокроса и кросовите мотори. Затова пишете в правилния раздел ,аз ще се постарая да отговарям доколкото мога.
                      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                        Имам чувството , че някой с кросов мотор е минал на пълна газ по всички пътеки на Живота , и последния вече е намразил мотокроса и кросовите мотори. Затова пишете в правилния раздел ,аз ще се постарая да отговарям доколкото мога.
                        Може и да си прав
                        0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                          Имам чувството , че някой с кросов мотор е минал на пълна газ по всички пътеки на Живота
                          Aaaaaaaaaaaa пробват се някой път разни ентусиасти ама работата спича и повече не повтарят.

Коментар

От: хонда цр 125 р 1997 не държи обороти

За да не се оплакваш на Живота , ще ти отговоря и тук , но отговора ще е пак същия. Моторите за мотокрос /най-вече твоя/ са направени така , че да работят перфектно на пълна газ , не могат да работят на ниски обороти , затова гаснат като не им се дава газ. Твоят мотор се кара като газта се навива почти до край , само на моменти се връща съвсем малко , и много повече се работи със съединителя и скоростите. На излизане от завой , ускорение , изкачване , нужните обороти и мощност на двигателя се достигат като за много кратко се натиска съединителя /по друг начин му викахме , ама ще ми се скарат ако кажа/. Може да му докараш някакви обороти за да не гасне , но ще имаш повече проблеми. Ако двигателя работи известно време на ниски обороти , след това ще му трябва време да "изчисти" , няма да има мощност веднага след като му подадеш газ. Ако и това се коригира , то на пълна газ сместа ще обеднее и двигателя ще се счупи. Другият проблем е , че при всяка голяма промяна на надморската височина , всички настройки трябва да се правят на ново. От опита ми в мотокроса съм запомнил , че ако мотора не гасне като не му даваш газ , значи от някъде смуче въздух , което е фатално при каране по трасето , затова всеки един мотор гаснеше като му се върне газта. Най-лесно ще си решиш проблема ,като се научиш да караш така , че да не ти гасне мотора , мотора е предвиден да работи само като е в движение , като си на място ,на интервали даваш газ/пускаш газта , даваш газ/пускаш газта , ...... Дано си ме разбрал , успех!
                            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

От: хонда цр 125 р 1997 не държи обороти

5 години карах Кросов мотор 125 кубика никога не съм имал проблем и винаги ми е държал обороти.Когато спускаш пътека, по дълга и трябва да изключиш на неутрална без да газиш мотора и няма нужда да го палиш когато се наложи,само включваш и изчезваш.Но наистина всеки път когато трябва да го вкараш в оборот трябва да го чакаш да изчисти и да даде всичко от себе си.
                              0888 074 049

Коментар

Проблем с Хонда Цр 125 1996 г.

Здравейте

От доста време имам проблем с мотора ми . Като му подам газ да влезе в оборот започва да глъхне и да загасва . Ако някой знае как мога да го оправя да ми отговори .

Благодаря предварително .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X