Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA Supercross 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Monster Energy AMA Supercross 2014

Да не му се е случило нещо на slicknick-а?! :/
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Джеймс Стюарт отново показа и размаза както никой никога ....... най-бързият човек на планетата се завърна във върховна форма с гръм и трясък. Евала и на Роксен много талантливо момче, но с грешния мотор просто КТМ не могат да ме продложат адекватна машина макари копи пейст в голяма част от Хонда. Ако отиде в Кавазаки или Хонда има голям шанс да се развие, жалко, че толкова млад и перспективен състезател има шанс да си пропилее кариерата класирайки се напед от време на време помагайки с маркетингана КТМ. Както и да е съвсем очаквано, че няма да спечелят нищо до края на годината отново, но не може да им се отрече че напредват купув възможни най добрите карачи готови да отидат да карат за КТМ. Ако след години имат реноме и могат да си позволят да купят някой като Джеймс или Вилопото може и да станат шампиони, но до тогава едва ли. Видях те ли Барша как пречупи Роксен в предните кръгове ....
      Основно съм доволен, че Джеймс Стюарт отново показа колко уникален и неподражаем е и че все още е най-бързия и най-атрактивния на планетата в този спорт
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Колега Борис,
        Как не ви е срам да пишете така за Австрийския гигант КТМ! Възмутен съм от невъздържанот ви изказване. В знак на простест тази чечер ще си легна с оранжеви чорапи.
        Колкото до Джеймс Стюарт... винаги съм бил на мнение, че ако някой прави чудеса в този спорт , това е именно той!

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Колега Борис,
          Как не ви е срам да пишете така за Австрийския гигант КТМ! Възмутен съм от невъздържанот ви изказване. В знак на простест тази чечер ще си легна с оранжеви чорапи.
          Колкото до Джеймс Стюарт... винаги съм бил на мнение, че ако някой прави чудеса в този спорт , това е именно той!

Колега Ясен, Вие се явявате в конкретната ситуация като един жертвен агнец! И защо питам аз с огромно съжаление и съпричастнос към вашата жертва, защо за да защитите един фарс, един икономически шпионаж и една маркетингова афера ли ? Отговорът се крие някъде там ..... в оранжевите Ви чорапи.
          Но нега не си гобим времето с тези трошки, виждам, че Вие карате Кавазаки и веднага ми изниква въпроса: От къде подяволите този жертвен агнец извади оранжевите чорапи?

Видеото е уникално и аз искренно Ви благодаря за него!
          Що се отнася до последния кръг мисля че по-добре да замълчим и да се преклоним пред чернилката на чернилките, богът на суперкроса.
          И има нещо, което обягва на елементарните привърженици на този спорт и то е влиянието на самата писта върху отделните състезатели. Преди години на МакГрат му бяха отрязани крилата чрез промяна в концепцията на АМА.
          Един от колегите в началото е направил прогноза 1-во и 2-ро място за КТМ, е сигурен съм, че неговите чорапи в момента са доста изпотени.
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Пом-пом-помммм...по-по-по-по-поммм...

Ще отида по джапанки ако времето го позволява. Мир да има
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Пом-пом-помммм...по-по-по-по-поммм...

Ще отида по джапанки ако времето го позволява. Мир да има
              Пом-пом-поммм как благородно завиждам. Сигурен съм, че ще бъде страхотно преживяване... Мен си ме е мечта да ида, но засега ще се задоволя със световното в Севлиево и EMX 125 с участието на българите Приятно изкарване и да разправяш.
              Междувременно вижте какво направи JS7. Какво окачване имат тези машини...
              Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Ето защо бай Стю ми е любимец от години - просто е кеф да го гледаш как кара (има много фън при него), последните кръгове сигурно съм ги гледал по 3-4 пъти
                Колкото до КТМ, май май работата е на събуй гащи, в началото на шампионата тръгнаха добре, ама напоследък нещо ...
                Каквото и да става, винаги ще съм фен на JS7 (дори и ако премине към КТМ , ето на TC222 как все още съм му фен ) ...
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Преслав Василев - preskata Преглед на мнение
                  Пом-пом-поммм как благородно завиждам. Сигурен съм, че ще бъде страхотно преживяване... Мен си ме е мечта да ида, но засега ще се задоволя със световното в Севлиево и EMX 125 с участието на българите Приятно изкарване и да разправяш.
                  Междувременно вижте какво направи JS7. Какво окачване имат тези машини...
                  Ха мерси... Дано да е. На нитро съркъс ходих преди два-три месеца - умрях от мъка, осветлението беше супер слабо и почти грам снимка не излезе. После си дадох сметка че всъщност не съм присъствал, понеже през цялото време зяпах през визьора. Дано тия да си донесат ламБи.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От как смени мотора е много бърз , дали защото жълто и черно си отиват , или жълтото му действа успокояващо , но си паснаха като дупе и гащи, и е много бърз. Все пак да не забравяме , че от него всичко се очаква , включително и да тръгне на обратно по трасето. Колкото до КТМ , в кабинета на баш шефа все още е стояла една стара снимка на двама състезатели и надпис от долу: "те ни дадоха работа" , та да не вземе да се появи снимка с надпис "JS7 ни счупи мотора"
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

(нещо от самия клип тръгва от малко по-рано, а не откъдето съм му задал, от линка преди клипчето е по-добре)

https://www.youtube.com/watch?featur...iUtzBzAs#t=921

П.П. Бай Стю имаше доста проблеми в началото, било с мотора, било със самия него (а и понякога просто лош късмет), та няма да е от комбинация на цветовете
                      Но напоследък разцепва здраво, дано да продължава все така, с риск пък да стане безинтересна битката за първото място
                      Има да догонва МакГрат по победи, тъй че да действа
                      Последно редактирано от HD; 04-04-14, 21:03.
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Само за суперкрос маняците искам да кажа, че имам няколко постера на по извесните състезатели, и ако някой иска подарявам. 0878798921 Предимство имат тези които най-много са коментирали тука, т.е. най-големите фенове.
                        [IMG]http://media.snimka.bg/8339/022934139-big.jpg?r=0[/IMG] Kакто искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях! (Библията)

Коментар

За първи път в историята ни ще имаме и пилот който да участва в американските суперкрос и мотокрос шампионати с визитката на про-състезател. Това ще бъде Стоян Рашков, който в предстоящия сезон ще участва за един от топ отборите в САЩ - Toyota/Yamaha/JGRMX Team. За Стоян това ще бъде втора година на състезания и тренировки в Меката на суперкроса – Америка, като задачата пред софиянеца не е никак лека. Съотборници на Рашков в отбора ще бъдат многократният шампион на САЩ – Джъстин Барша, Уестън Пийк, стартирал професионалната си кариера през 2009 и доказал многократно своите качества и другият „новобранец“ в отбора Филип Николети. Мениджърите на отбора Джо Гибс и Джеръми Албрехт са предвидили участия за Стоян и няколко кръга на Световния шампионат по мотокрос в клас MXGP с мотоциклет Yamaha YZ450F.
                          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

Браво евала на това момче дано да има успехи все пак този ТИМ е доста успешен. Незнам как е попаднал там не ме и интересува.
                            Май ми се струва че сме в Разцвета на Мотокроса относно БГ Участия в Световен мащаб.
                            Стискам палци и чакам с нетърпение 03.01.2015 дано покаже БГ дух и сила.

Коментар

линковете от които теглихме до сега вече не работят ....някой знае ли актуален сайт или торент от които можем да теглим и да гледаме сезон 2015 ?
                              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                                линковете от които теглихме до сега вече не работят ....някой знае ли актуален сайт или торент от които можем да теглим и да гледаме сезон 2015 ?
                                Тук,но иска регистрация.
                                http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2046929
                                Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                                Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                                0885 660 613

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X