Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФЕНКЛУБ ПЕТЪР ПЕТРОВ 152

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ФЕНКЛУБ ПЕТЪР ПЕТРОВ 152

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
    Ferrandis няма да стартира.Извадил си е рамото на секцията от пистата с вълни без да падне.Дано да е готов за състезанието в Холандия.Успех на Печето и Майкъл за утре!!
    Секцията с вълните са нарича Ролетка

Коментар

Знам отлично това.Просто реших да го напиша с тези думи,които съм използвал.Не мисля,че е грешно.
      Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от vili0910 Преглед на мнение
        5 ВЪПРОСА КЪМ ПЕТЪР ПЕТРОВ ПРЕДИ КАТАР

Минути преди да се качи на самолета към Доха, попитахме Петър Петров, Monster Energy Kawasaki MX2 Racing Team, пет въпроса е ето какво ни сподели той:

1. Остават броени дни до началото на Световния шампионат по мотокрос сезон 2016 в Катар. Как се чувстваш и готов ли си?

Сезонът започва след няколко дни, чувствам се доста добре, всичко мина добре, не съм имал контузии по време на тази зимна подготовка. Добре е да започнеш сезона без контузии. С отбора направихме нужните тестове и аз мисля, че отиваме добре подготвени, но сезона е доста е доста дълъг, така че, ще гледам да мина без контузии и всичко ще бъде наред според мен.

2. През 2015 след като смени отбора и марката мотоциклет резултатите ти видимо се подобриха. На новия отбор ли се дължи това или на вътрешната ти мотивация?

След като смених отбора просто резултатите дойдоха, моторът беше по-добър. Също така, след като постигнах резултати, дойде и мотивацията. Всичко си дойде на мястото. На базата на резултатите, подписах и договор за още две години и мисля, че сега в момента всичко е както трябва да бъде и ще имам добри резултати през 2016.

3. Как премина зимната ти подготовка?

Зимната подготовка мина доста добре, направихме не-малко и необходими тестове на мотора, за амортисьорите и тн.. Имахме само едно състезание да проверим как вървят нещата. Състезанието също мина добре, така че мисля, че сме готови за Катар и началото на сезона.

4. Кои ще бъдат силните ти страни през 2016? Кои са най-големите ти конкуренти?

За това кои ще бъдат моите конкуренти, мисля че това са всички които ще се борят за топ 5-6-7 в Световния шампионат. В момента немога да кажа кои точно, но въпреки това Джефри (Херлингс), (Дилян) Ферадис, и (Александър) Тонков, както и всички останали , (Джеръми)Сюър…

5. Какво мислиш за това, че през този сезон ще бъдете трима българи в Световния шампионат по мотокрос в клас МХ2?

Трима състезатели в Световния шампионат, това мисля, че никога не се е случвало и е добре. Надявам се и тримата да постигнем добри резултати, но е доста жалко че караме с катарски лицезни което не е приятно, трябва да караме с катарски лицензи и ще караме с катарски лицензи, все пак сме българи, но в момента такава е ситуацията в България, за жалост такова е положението. Както казах, надявам се и тримата българи да се представим добре и това е най-важното, все пак сме българи и това е добре за България и искам скоро да се върнем и да караме с български лицензи и да караме за България.

Очаквайте в следващите дни и петте въпроса към Майкъл Иванов и Иван Петров!
        Няколко пъти ги споменаваш тези катарски лицензи , в случая много се съмнявам , че това са думи на Петър Петров. Може да потвърдиш това ако снимаш въпросните лицензи. Мисля , че темата е хубава и ,че в нея няма място за политика. Иначе Печето тази година тръгна много добре , и най-важното е , че има достоен наследник в този клас.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Поздрави наистина Петър е в доста добра форма дано остане константно до края. Успехи
          Майки доста добре стартира и двата манша изстреля се като тапа. Следва Валкенсваард дали пак ще има силна БГ група и тази година ?
          Поздрави и стискаме палци.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
            Няколко пъти ги споменаваш тези катарски лицензи , в случая много се съмнявам , че това са думи на Петър Петров. Може да потвърдиш това ако снимаш въпросните лицензи. Мисля , че темата е хубава и ,че в нея няма място за политика. Иначе Печето тази година тръгна много добре , и най-важното е , че има достоен наследник в този клас.
            Дано не те разбирам погрешно, но искаш да кажеш, че Петър предпочита да кара с катарски лиценз????
            MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Много погрешно си ме разбрал , чети и помисли.

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                На теб май не ти се вярва че и тримата ни състезатели карат с Катарски лицензи?А че това са думи на Петър мога да се басирам с теб. Ще се постарая да ти предостава снимка поне на един от трите лиценза. Хубава вечер и поздрави

Коментар

Да ти кажа аз на мен какво не ми се вярва:

- Че ПП е изредил онова словосъчетание което цитираш точно по начина по който го цитираш. Звучи като компилация от различни негови изказвания, с нелогични повторения и като цяло - звучи съшито. Това може да са думи на Петър Петров, а може и да са думи на Петър Петров в словосъчетание което не е на Петър Петров

- Че професионалист като Петър Петров, дори да кара по някаква причина с катарски лиценз, ще тръгне да злепоставя катарските си домакини/лицензоиздатели или каквито са там, оплаквайки се от това че са му дали лиценз и изказвайки идеята че е някак си отрицателно че кара с техен лиценз. Такива неща просто не се правят. А когато се правят - ПР-а на отбора после дъъълго бие през пръстите с малки бамбукови шибучици и после професионалния състезател дъъълго разтяга едни локуми как не е казал това което е казал, нищо че го е казал.

После ни обясни защо това трябва да ни вълнува, при положение че в самия списък с участниците ПП го пишат BUL-BMF, Иванов го пишат BUL-QMMF, и че BUL и българските знаменца си седят. Ако той е решил да не го сбъркат с катарец - няма да го сбъркат.

И като цяло - писал съм ти и по-назад в темата - спазвай някаква деонтология. Или дословно цитираш какво точно е казал, или изрично подчертаваш че мнението е твое и че това МИСЛИШ че е имал предвид. Човекът надали има време да влиза да пише баш тук, но да не излезе после че не е имал време и да провери кой какви думи му слага в устата. Остави политиката вън от темата.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    Да ти кажа аз на мен какво не ми се вярва:

- Че ПП е изредил онова словосъчетание което цитираш точно по начина по който го цитираш. Звучи като компилация от различни негови изказвания, с нелогични повторения и като цяло - звучи съшито. Това може да са думи на Петър Петров, а може и да са думи на Петър Петров в словосъчетание което не е на Петър Петров

- Че професионалист като Петър Петров, дори да кара по някаква причина с катарски лиценз, ще тръгне да злепоставя катарските си домакини/лицензоиздатели или каквито са там, оплаквайки се от това че са му дали лиценз и изказвайки идеята че е някак си отрицателно че кара с техен лиценз. Такива неща просто не се правят. А когато се правят - ПР-а на отбора после дъъълго бие през пръстите с малки бамбукови шибучици и после професионалния състезател дъъълго разтяга едни локуми как не е казал това което е казал, нищо че го е казал.

После ни обясни защо това трябва да ни вълнува, при положение че в самия списък с участниците ПП го пишат BUL-BMF, Иванов го пишат BUL-QMMF, и че BUL и българските знаменца си седят. Ако той е решил да не го сбъркат с катарец - няма да го сбъркат.

И като цяло - писал съм ти и по-назад в темата - спазвай някаква деонтология. Или дословно цитираш какво точно е казал, или изрично подчертаваш че мнението е твое и че това МИСЛИШ че е имал предвид. Човекът надали има време да влиза да пише баш тук, но да не излезе после че не е имал време и да провери кой какви думи му слага в устата. Остави политиката вън от темата.
                    Здравей началство,искам само малко да те поправя че това което си прочел,не съм го писал аз,а съм го копнал ор БФМ,което съм пояснил в самото начало. А ПП кара с катарски лиценз защото България вече няма такъв.

Коментар

и за да съм точен в това което пиша и това което вие пишете публикувам класиране от последния кръг,за да се види кой как и с каква националност и лиценз го изписват

http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Коментар

Току що видях че не съм пояснил че написаното е от интервю на човек от БФМ ще приложа линг за това

http://bfm.bg/wps/portal/home/news/E...vZ0FBIS9nQSEh/

Коментар

Защо не оставим тия мелодрами за друг някой а не се наслаждаваме на представянето на момците.
                          Е сега и Иван ще се включи в Шампионата и да гледаме малко светло в бъдещето.
                          По тази логика BRIAN HSU който беше колега на Петър в Suzuki какво да каже.
                          Майка Тайландка баща Унгарец роден в Германия живеят в Италия.
                          Има немски паспорт а една дума немски не знае,но като гледам хората не дребнават кои е какъв е какво е.
                          Не защитавам никой нито обвинявам някой от вас но е смешно отстрани като се чете.

Коментар

Първоначално публикуван от charko Преглед на мнение
                            Защо не оставим тия мелодрами за друг някой а не се наслаждаваме на представянето на момците.
                            Е сега и Иван ще се включи в Шампионата и да гледаме малко светло в бъдещето.
                            По тази логика BRIAN HSU който беше колега на Петър в Suzuki какво да каже.
                            Майка Тайландка баща Унгарец роден в Германия живеят в Италия.
                            Има немски паспорт а една дума немски не знае,но като гледам хората не дребнават кои е какъв е какво е.
                            Не защитавам никой нито обвинявам някой от вас но е смешно отстрани като се чете.
                            И като не е нито тайландец нито унгарец под какъв флаг кара? Ми той и Кайроли живее в Белгия,ама кара за Италия и не само той. Тука въпроса е друг колега

Коментар

Аз няма да влизам в излишна полемика.

Коментар

И какъв толкова е въпроса като е друг ? Пред името му пише България и има българско знаме. Що не ревем че не кара в български отбор ?
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X