Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NIGHT OF THE JUMPS 2012g

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: NIGHT OF THE JUMPS 2012g

А някой знае ли как да разбираме това публикувано на фейс страницата на федерацията

Официално потвърдено: на 15 декември Race&Style Състезанието, част от програмата на NIGHT of the JUMPS, ще бъде заменено от BEST WHIP Competition. Набивайте си комшиците!
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Race&Style не е ли паралелното каране/скачане с директни елиминации?

Коментар

Хора ако някой си търси билет аз имам един за продаване .. немога да отида и се налага да си продам билета..40лв го взех за толкова го давам 0886887406

Коментар

NIGHT OF THE JUMPS 2012

Остават по-малко от 24 ч до "Ноща на скоковете" . Домакин на последния кръг отново е БГ, София, зала Армеец. Смятам да го посетя отново. Основната причина, обаче, не е да правя реклама. Всички, присъствали на шоуто от 2011, си спомнят срамния акт на освиркване на официалните гости. Няма да влизам в спорове, дали са заслужени или не. Искам само да припомня, че предстоящото събитие е със спортен, а не с политически характер. Моля Ви, не се поддавайте на провокации и аплодирайте, а не хулете. Сигурен съм , че повечето от нашите съфорумници сме широко скроени и не се поддаваме на феномена на тълпата. Дано го прочетат и хора с по-различен начин на мислене от нашия. Молбата ми, в крайна сметка,е - нека този път оставим вкараните от Румен Петков футболни ултраси, ако ги има пак, да си свиркат сами. Тази малка група от хора не се интересува от спорта, те бяха там само и единствено за дискредитиране на събитието. Пожелавам приятно прекарване на всинца ви, решили да се насладят на предстоящото състезание. Поздрави!
          П.П. Горенаписаното съм постнал и във ФБ. Извинения на тези, прочели го там.
          Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

От: NIGHT OF THE JUMPS 2012

+1 . и нека да не бързаме, да напуснем залата преди да е минало награждаването. Дали 10 мин. повече в задръстване или не е все тая, и без това всеки ден сме в задръстване.
            ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

По коя телевизия ще го дават?

Коментар

ТВ-7

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                  Ще се предава по TV7. Обаче от Eventim не може да се разбере коя ценова категория за кои места в залата се отнася, "интерактивната схема на залата" нещо не работи.
                  Не разбрах само дали директно ще го предават или на запис и на коя дата.
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от izoidesi Преглед на мнение
                    Не разбрах само дали директно ще го предават или на запис и на коя дата.
                    директно, Ице

http://tv7.bg/liveTV/
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

ТV7 - 21часа.
                      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Готино шоу! Някои от коментарите не бяха много на място, но ми хареса.
                        Предполагам това по телевизията и на живо, няма нищо общо, затова си обещавам догодина да присъствам.
                        Yamaha WR 200

Коментар

Състезанието беше на световно ниво Най-важното е, че нямаше падания и контузии, като миналата година! Ето материала заснет от мен, като се извинявам за лошото качество на някои снимки. Място от където снимахме не беше най-доброто, но каквото такова
                          Прикачени файлове
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Ето гледната точка на колегата до мен
                            Прикачени файлове
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

И аз имам една снимка, тази година бях публика, то било хубаво и да погледаш малко.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Night-of-the-jumps.jpg
Прегледи:1
Размер:563.6 КБ
ID:5435581

Коментар

Ей Ванка, да не си хванал някоя от ръкавиците или от очилата??? В твоя сектор отидоха много от наградите Да наистина е хубаво да гледаш и да не снимаш, защото със снимките направо си пропускаш състезанието! Аз снимах само квалификациите и след това гледах, като определено осъзнаваш едно, че зад фотоапарата нищо не си видял
                                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X