Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Позволени ли са тези рампи за превоз на мотоциклет в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Позволени ли са тези рампи за превоз на мотоциклет в България

Позволени ли са тези рампи за превоз на мотоциклет в България. Питам поради това че рег. номер отзад остава скрит , както и стопове, габарити ,мигачи.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:340879159_o.jpg
Прегледи:1
Размер:114.4 КБ
ID:5976774

Име:10.jpg
Прегледи:2
Размер:18.5 КБ
ID:5976775

От: Позволени ли са тези рампи за превоз на мотоциклет в България

Не ми е известно да са забранени, продават се и в България. Светлините и рамката за номера са дублирани на самия багажник. NB: карането с копие на регистрационната табела на багажника е строго забранено, квалифицира се като фалшификация. Вариантите са: или всеки път ходиш в КАТ да ти преместят номера от колата на багажника и обратно, или си занитваш пломбата за самия номер и си го сменяш сам. Изборът е строго индивидуален

Тези купешките не ми харесаха и като закрепване, и като цена. Братя Флекс произведоха един доста добър вариант, и миналата година навъртях около 15 дена с мотора отзад на джипката - вкл. едно ходене до Турция. Не се е заяждал никой. Ако решиш да си поръчваш или правиш, свирни - има една-две дреболии, които е хубаво да се имат предвид.
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Можеш ли да покажеш този вариант на братята ? Написах ти лично съобщение ако може да дадеш подробности

Коментар

Имам навъртени над 5000км с такава стойка, дублирал съм си светлините а и номера се вижда между колелата на мотора. Возя както КТМ-а от снимката така и Априлия Пегасо 650(около 200кг.) качвал съм и Сузуки 750 (многото букви) пистов, но на другата ми стойка.
        Между другото стойката от снимката ми е за продан, защото си направих друга(смених основата на теглича), но имам едни идеи и май и втората ще сменям...

Име:020925113-big.jpg
Прегледи:3
Размер:229.3 КБ
ID:5388267
        Ето и как изглежда като габарити

Име:020925118-big.jpg
Размер:217.4 КБ
ID:5388268Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020925123-big.jpg
Размер:166.7 КБ
ID:5388269Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020925127-big.jpg
Размер:179.0 КБ
ID:5388270Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020925130-big.jpg
Размер:197.2 КБ
ID:5388271Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020925134-big.jpg
Размер:130.7 КБ
ID:5388272

Коментар

Как става захващането на тази стойка към ябълката на теглича или се преправя нещо?
          Става ли и за кола комби?
          Колко пари искаш за нея?
          Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:42. Причина: Неизползване на главни букви

Коментар

Не се слага на ябълката, а на мястото на основата на ябълката. Теглича, за който е правен е от Рено Меган, така че не би трябвало да не може да стане, въпроса е доколко е здраво едно комби в сравнение с рамата на един джип.
            На тази снимка се виждат двете дупки, през които минават болтовете, основата е 50/50мм.

Име:015382160.jpg
Размер:94.0 КБ
ID:5392385
            Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:43.

Коментар

Не знам дали ще е подходящо за лек автомобил, Босал примерно, за техния теглич предназначен за моята кола дават максимален натиск 90кг.

Коментар

Е то и на моят теглич пише до 75кг че носи, пък аз вече два пъти си возя Пегасото(към200кг.) до Ямбол и обратно (4х350км...), и все пак на някой оригинални хаулери изрично пише, че не са подходящи за монтиране на коли без рама.
                Макар че щом на Хондата става:

Име:image014.jpg
Размер:15.2 КБ
ID:5392387 Пък и Х5-цата също си е голямо комби: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image01.jpg
Размер:53.5 КБ
ID:5392388

А иначе в Америката всичко е възможно: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image020.jpg
Размер:17.4 КБ
ID:5392389 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image017.jpg
Размер:54.2 КБ
ID:5392390 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image03.jpg
Размер:25.2 КБ
ID:5392391 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image01.jpg
Размер:152.0 КБ
ID:5392392

Единичните ги дават до мотори 180кг. двойните и за АТВ-та до 270кг., като самите рампи са до 50кг. Интересното е че нямат допълнителни светлини, или някой редлагат като опция.
                Баща ми преди години имаше стойка за мотор при която предната гума беше качена на теглича, а задната е на земята:

Име:mc_tow_dolly.jpg
Размер:26.7 КБ
ID:5392393 Това е доста лесно за изпълнение, а и реално върху теглича почти няма тежест, но пък задната гума на мотора се търкаля по асфалта(макар че ненатоварен и без да му се дава газ не е чак такъв проблем...)
                Варианти много, въпрос на избор...

Коментар

и все пак колко пари искаш за стойката , която е за рено теглич , защото аз имам пежо 306 комби и с него си влача ремаркето за моторите

Коментар

100лв.

Коментар

дай телефон за връзка
                      моя е 0879434585 малин

Коментар

И аз търся такава стойка, да пренасям пит байк на субару аутбек
                        Някой с идеи, или готови решения/ цени?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X