Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ретро снимки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ретро снимки!

А ми седя си в лошото време и се чудя какво да правя,и се разрових в старите албуми с хартиените снимки от миналия ВЕК....

...та хрумна ми да пусна темата, тук да качим по някоя друга снимка от онова време,има доста хора (състезатели и не само) които имат прекрасни снимки от времето.
    Нека качат нещо!

А ето за проба нещо от мен,да видим дали някой ще познае лица от снимките и евентуално къде са снимани ,за верен отговор 4точки репутация от мен .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SS850354.jpg
Прегледи:1
Размер:90.7 КБ
ID:5960475

Име:SS850353.jpg
Размер:89.1 КБ
ID:5960476

п.п. Извинявам се за качеството на снимките ама нали са ретро, пък и идеята е важна!
    Не е важно какво караш, а как го караш !

От: Ретро снимки!

На втората снимка е Коко,трасето мисля,че е Гложене.

Коментар

Ето още една снимка - жокер - за трасето,което не е в с.Гложене.

Име:SS850357.jpg
Размер:96.4 КБ
ID:5346985

Коментар

Да,Коко е,а трасето е Бобошево...тва е май преди 2000-та година...или някаде там.
        Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Това трябва да е Даков на първата снимка.Това е Бобошево ама това не са ретро за ретро трябва да са преди 95-та мисля.

Коментар

Е Жоре ти наистина даде пълен отговор на всичко, е вярно от 97г са снимките ама пак са си ретро.

п.п Сега ти дай някоя от преди 95г.....

Поздрави.

Коментар

Ето две по стари от мен (доста лошо качество се получи, но нямам скенер )

Име:moto1111.jpg
Размер:126.7 КБ
ID:5347222Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto2222.jpg
Размер:85.8 КБ
ID:5347223
              Some call it a hobby, we call it a way of life!
              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Е те таа е вече ретро.

Име:SS850343.jpg
Размер:56.3 КБ
ID:5347225

Коментар

Това май вече е Гложене

Коментар

Да това вече е Гложене, а може би тук ще е интересно да кажа и една новина свързана с това трасе.

След 17годишно прекъсване това лято ще се проведе отново състезание по мотокрос там,това сподели (на уше) човека който се е нагърбил с тази задача.
                    За сега има подкрепа от месната власт да видим какво ще стане.

Коментар

Здравейте,Колеги!!!
                      Снимките са супер и са си доста ретро
                      Снимката със старта е от Гложене и,ако мога да попитам колегата "ИВАН-ЕТРОПОЛЕ" да сподели повече за споделеното на уше за мотокроса в Гложене.
                      Интересувам се,защото имам къща там и летата си ги прекарвам на това място.Бръмчали сме по тази запустяла писта и то доста.Пистата е в много окаяно състояние и почти е заличена,провеждат се офф-роуд състезания в последните 2-3 години.
                      Колега,Моля ако не е проблем да споделиш някаква информация относно тази тема.Може и не тук.На лично или в скайп.Ще ти бъда много благодарен!
                      Поздрави!!!

Коментар

А ми човека който прави състезанието по мотокрос в гр.Ябланица е водил разговори с кмета на гр.Тетевен, гн.Милен Ганев който е обещал да съдейства да направят тази година и в с.Гложене състезание.
                        Според него по трасето трябва да се "ровне тук там" за да стане отново годно за мотокрос, с оглед на това че то напоследък е ползвано за друго!
                        До колкото разбрах датата ще е някъде през август защото тогава има свободни дати в календара.

Коментар

Колега,Благодаря ти за отговора по въпроса!Остава да се надяваме,тази чудесна идея да се превърне в реалност.

Можете да разчитате на 100 процента помощ от моя страна в организирането на мероприятието и помощ с,каквото мога.Ще бъда радостен да допринеса за възстановяването на трасето и провеждането на състезание там.
                          Поздрави!
                          Последно редактирано от BORICANO; 20-02-12, 21:35.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X