Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания

Анахайм 1 )http://thepiratebay.org/torrent/6941...p_slicknick610Благодарение отново на Слик Ник
    Последно редактирано от iassen; 08-01-12, 19:36.

От: АМА SUPERCROSS 2010 - линкове за теглене на състезания

Благодаря Многооооооооооооооо цар си.

Коментар

От: АМА SUPERCROSS 2010 - линкове за теглене на състезания

Моля някой админ да смени заглавието на :

MONSTER ENERGY АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания

и да изтрие този пост, че се обърках от вълнение

Коментар

От: АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания

Само да вметна,че в youtube буквално минути след края на състезанието се качва в канала на SPEED...намирате го и си гледате на HD...не знам що се мъчите с тия торенти и т.н....просто информативно го казвам.
        Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Ам' що мълча до сега бе????!!!
          К. Кулев

Коментар

Аз поне предпочитам да си ги гледам на големия телевизор през плейстейшъна. Иначе първото състезание качиха в ютюб 720 ХД състезанието един час преди торента. Ако не бърза толкова човек е по-приятно от торент, ако не му е толкова зор по-бързо е от ютюб..

Коментар

Да , но в спиид тв не става казва ,че от нашата страна не може да се гледа.

Коментар

Първоначално публикуван от martobg Преглед на мнение
                Да , но в спиид тв не става казва ,че от нашата страна не може да се гледа.

Е освен аз да не съм в България....
                Не знам колега,аз там гледам от доста време...като се замисля на торент не съм гледал никога...

Коментар

2-ри кръг Финикс, Аризона:

Малките: http://www.youtube.com/watch?v=w13UKfIBh4Q

Големите :http://www.youtube.com/watch?v=1uL7C2PoYXw
                  Последно редактирано от iassen; 15-01-12, 13:32.

Коментар

Ето ги и на торента - теглете

Коментар

[QUOTE=Жоро Донечки;1736963]Ето ги и на торента - теглете[/QUO

Жорка този торент нещо не пали .

Коментар

При мен пали, но трябва да се кликне на (Get Torrentfile)

П.С. иначе през youtube става, обаче е за по-нетърпеливите.
                        Но ако си свалите торента имате възможността да гледате хийтовете и ласт шанс квалификациите, които често пъти са супер интересни, както бяха и в последния кръг.
                        Също така има доста интервюта, както и анализите на експерти като Кармайкъл и Емиг.
                        Аз лично предпочитам торента и като заседна, 2-3 часа се пренасям в Щатите, и не искам никой да ме безпокои.
                        Последно редактирано от Жоро Донечки; 16-01-12, 13:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                          При мен пали, но трябва да се кликне на (Get Torrentfile)

П.С. иначе през youtube става, обаче е за по-нетърпеливите.
                          Но ако си свалите торента имате възможността да гледате хийтовете и ласт шанс квалификациите, които често пъти са супер интересни, както бяха и в последния кръг.
                          Също така има доста интервюта, както и анализите на експерти като Кармайкъл и Емиг.
                          Аз лично предпочитам торента и като заседна, 2-3 часа се пренасям в Щатите, и не искам никой да ме безпокои.

Жоро,това го има и в тубата,зависи кое точно гледаш...има поне 2-3 юзера който качват състезанията пълна версия...с хиитове,ласт ченс и т.н.Не ме разбирай погрешно,не убеждавам никой да гледа точно там,всеки си преценява кой каде да си гледа,избори бол,просот информативно го споменавам.

Коментар

Първоначално публикуван от JRC2 Преглед на мнение
                            Жоро,това го има и в тубата,зависи кое точно гледаш...има поне 2-3 юзера който качват състезанията пълна версия...с хиитове,ласт ченс и т.н.Не ме разбирай погрешно,не убеждавам никой да гледа точно там,всеки си преценява кой каде да си гледа,избори бол,просот информативно го споменавам.
                            Вероятно аз не се изразих правилно, че съм разбран погрешно.
                            Може би когато ровичках с търсачката в тубата беше доста скоро след състезанието и затова да нямаше достатъчно записи.
                            Но като се замисля, няма причина да не се качват подробни записи на всичко това.
                            Иначе аз далавера нямам от торента напротив, много е добре, че може да се гледа на различни места, а да се надяваме в скоро време и европейските телевизии да зопочнат да излъчват пряко.

Коментар

[QUOTE=slavi_1977;1737251]
                              Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                              Ето ги и на торента - теглете[/QUO

Жорка този торент нещо не пали .
                              Не иска а запали и ме е яд не че не съм го гледал ма на плазмата си е по друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X