Обява
Свий
Няма добавени обяви.
АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания
Свий
X
-
От: АМА SUPERCROSS 2012 - линкове за теглене на състезания
Само да вметна,че в youtube буквално минути след края на състезанието се качва в канала на SPEED...намирате го и си гледате на HD...не знам що се мъчите с тия торенти и т.н....просто информативно го казвам.Part time racer.Full time RIDER.
Коментар
-
Аз поне предпочитам да си ги гледам на големия телевизор през плейстейшъна. Иначе първото състезание качиха в ютюб 720 ХД състезанието един час преди торента. Ако не бърза толкова човек е по-приятно от торент, ако не му е толкова зор по-бързо е от ютюб..
Коментар
-
Първоначално публикуван от martobg Преглед на мнениеДа , но в спиид тв не става казва ,че от нашата страна не може да се гледа.
Е освен аз да не съм в България....
Не знам колега,аз там гледам от доста време...като се замисля на торент не съм гледал никога...Part time racer.Full time RIDER.
Коментар
-
2-ри кръг Финикс, Аризона:
Малките: http://www.youtube.com/watch?v=w13UKfIBh4Q
Големите :http://www.youtube.com/watch?v=1uL7C2PoYXwПоследно редактирано от iassen; 15-01-12, 13:32.
Коментар
-
При мен пали, но трябва да се кликне на (Get Torrentfile)
П.С. иначе през youtube става, обаче е за по-нетърпеливите.
Но ако си свалите торента имате възможността да гледате хийтовете и ласт шанс квалификациите, които често пъти са супер интересни, както бяха и в последния кръг.
Също така има доста интервюта, както и анализите на експерти като Кармайкъл и Емиг.
Аз лично предпочитам торента и като заседна, 2-3 часа се пренасям в Щатите, и не искам никой да ме безпокои.Последно редактирано от Жоро Донечки; 16-01-12, 13:25.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнениеПри мен пали, но трябва да се кликне на (Get Torrentfile)
П.С. иначе през youtube става, обаче е за по-нетърпеливите.
Но ако си свалите торента имате възможността да гледате хийтовете и ласт шанс квалификациите, които често пъти са супер интересни, както бяха и в последния кръг.
Също така има доста интервюта, както и анализите на експерти като Кармайкъл и Емиг.
Аз лично предпочитам торента и като заседна, 2-3 часа се пренасям в Щатите, и не искам никой да ме безпокои.
Жоро,това го има и в тубата,зависи кое точно гледаш...има поне 2-3 юзера който качват състезанията пълна версия...с хиитове,ласт ченс и т.н.Не ме разбирай погрешно,не убеждавам никой да гледа точно там,всеки си преценява кой каде да си гледа,избори бол,просот информативно го споменавам.Part time racer.Full time RIDER.
Коментар
-
Първоначално публикуван от JRC2 Преглед на мнениеЖоро,това го има и в тубата,зависи кое точно гледаш...има поне 2-3 юзера който качват състезанията пълна версия...с хиитове,ласт ченс и т.н.Не ме разбирай погрешно,не убеждавам никой да гледа точно там,всеки си преценява кой каде да си гледа,избори бол,просот информативно го споменавам.
Може би когато ровичках с търсачката в тубата беше доста скоро след състезанието и затова да нямаше достатъчно записи.
Но като се замисля, няма причина да не се качват подробни записи на всичко това.
Иначе аз далавера нямам от торентанапротив, много е добре, че може да се гледа на различни места, а да се надяваме в скоро време и европейските телевизии да зопочнат да излъчват пряко.
Коментар
-
[QUOTE=slavi_1977;1737251]Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар