Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трей Канард пропуска сезон Суперкрос 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трей Канард пропуска сезон Суперкрос 2012

Един от най-атрактивните и млади бегачи на Щатите Трей Канард е счупил ключица на тренировка.
    Изключително неприятната новина бе пусната на сайта на OMN днес.

Наистина много жалко за Канард. След контузиите от миналия сезон това момче не заслужаваше подобно нещо.

Все пак си остава един състезател със страхотни перспективи. Желая му бързо възстановяване и дано повече късмета не му изневерява!

От: Трей Канард пропуска сезон Суперкрос 2012

Ама май ще пропусне само старта... Дано де

Коментар

Няма да е "само старта" , счупена ключица се възстановява по-бавно от другите видове травми ,прочетох го и аз това , но не ми се искаше да е вярно...Трей ме кефи ,но пропуска суперкроса... ще го гледаме на AMA мотокрос шампионата.
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Там конкуренцията е жестока, дори и едни кръг да пропуснеш, шансовете за титла намаляват драстично. А той е потенциален шампион.

Коментар

Подгонил го е някакъв лош късмет тази година . Надявах се всички да са в пълен състав за новия сезон , за да гледаме наистина жестока "битка" , даже щях да го обявявам за "моя фаворит" но...
          Малко почивка за тази прекрасна машина - http://www.youtube.com/watch?v=fG3hwaAoGHI
          Последно редактирано от yurgana; 12-12-11, 07:32.
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Moeто мнение,сведено от опита ми със чупене на ключица,че това е травмата която минава НАЙ-БЪРЗО...това разбира се е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него.При мен споециално на 30-я ден вече карах мотор!!!!просто карах...возех се...някаси не ми се вярва една ключица да коства 5-6 месежа възтановяване...колкото и тежко да е била счупена...може би ще пропусне началото на сезона..1-2-3 състезания...може да е фирмен трик...да има напрежение...или успокоение в случая...ще се види в крайна сметка какво що....
            Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Жалко за него

Коментар

От много дълго време Honda не са печелели титлата в суперкроса при 450сс така че в Канард ми е надеждата.
                  Много жалко за неговите контузии в последно време но да се надяваме да има късмет за вбъдеще.
                  Последно редактирано от devils78; 15-12-11, 19:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X