Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy Cup - 15.10.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Monster Energy Cup - 15.10.2011

Още снощи в 21.10 европейско време.Страхотно шоу,теглете и се наслаждавайте.Пускам сийд.
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

На плазмичката е невероятно!!!
      Голямо мерси на тези чудесни хора дето си правят труда да качват!!!

Коментар

SlickNick пак ни зарадва. Кофти, че го нямаше фристайла, ама пак беше яко шоу. Трасето беше зверско с тази пясъчна ролетка, която им вдигаше задниците на всички, освен на Вилопото, който я скачаше на 3-ка. и голямата двойка... ОСвен карането на Вилопото, който летеше наистина и заслужено взе милиона, както и статистиката на победител във всички шампионати, на които се явил през 2011, много ме впечатлиха подсечката на Уиндъм и старта на Алеси в третия манш. Гледах го на забавено - изтреля се преди някой друг да е мръднал. Яко състезание, имаше интересни гонки, но много ми липсваха Барша, Буба, Рийд, Рокцен...

Дънджи се представи добре с КТМ, като е тренирал само 8 дни с него, но не се напъна достатъчно, както очаквах. По едно време имаше някакви конфликти с Алеси, който беше полудял. Също ме впечатли и Адам С. с 85. Не скачаше само голямата двойка, иначе че ги разби малките, както Вилопото разби големите. Хареса ми и Вилопото, колко беше уверен, че милиона е негов на пресконференцията. Уникално състезание. Интересно, че трибуните хич не бяха пълни.

Коментар

Този потребител в youtube е качил състезанията.
          ето и линк към страницата му.

http://www.youtube.com/user/11xxxbigboyxxx11#p/u

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X