Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОЩ НА СКОКОВЕТЕ !!!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • НОЩ НА СКОКОВЕТЕ !!!

    Уважаеми приятели и колеги!
    В Белград на 12 май т.г., от 19.00 ч. в 20 хилядната зала „Арена”, заслана с над 100 камиона пръст ще се състои екстремен спектакъл наречен „Нощ на Скоковете” – само от това вече става ясно, че ще има ято летящи двутактови 250 кубикови птици с ездачи, които ще покажат какво означава думата ЕКСТРЕМНО!
    Надявам се, че информацията ще зарадва много хора от нашата кръвна група от България и че те ще намерят време и възможности да видят на живо това, което всички сме гледали по ТВ и което едва ли скоро ще се организира у нас за съжаление.
    По-долу Ви предавам части от статията на нашия приятел и собственик на АТВ парка в Белград, който описва предстоящия спектакъл:
    Toматa (ATV Gravel)
    „Въпрос на време явно е било от мотокороса да се роди нещо по-екстремно. Но какво може да бъде по-екстремно от мотокрос състезание, където машините летят по 30-тина метра пре трасе, по което не може дори да се ходи?! Явно може и американците го показаха!
    От всеки спорт те успяват да направят поне още шест подгрупи спортове, акцентирайки върху атракцията и забавлението на публиката. И тогава се появява спортът, който екстремните спортисти наричат Екстремен - freestyle motocross (FMX).
    Цялата история започнала, когато двама младежи снимайки филми за сърфисти вкарали в кадрите и моторджии, които правели скокове с кросовите си мотори. Така се слага началото на freestyle motocross със серията филми на "Crusty Demons Of Dirt". До тогава тези ентусиасти тренирали за свое удоволствие....а само след няколко години те се превърнали в световни звезди.
    FMX всъшност се ражда от особената дисциплина наричана freeride, където моторджиите използвали природните дадености и пресечени местности.
    "Night of the Jumps" спектакъл, който ще може да се види в Белград на 12 май 2007 година от 19.00 ч в зала „Арена”, ще бъде част от състезанията за печелене на точки за световния шампионат във FMX-а.
    Разбира се освен "Нощ на Скоковете", има и други големи спектакли-състезания по света като X-games - екстремните олимпийски игри. След тях идват Red Bull X - Fighters и Dew Tour в Америка.
    "Night of the Jumps” са европейския отговор на американците. Цели шест години са трябвали на младите моторджии от екипа на спектакъла за да се докажат и бъдат приети в календара на FIM.
    Едни от най-известните европейски имена във ФМХ-а се намират на листата на участниците в „Нощ на Скоковете”:
    - Alio Gaup (Норвегия)
    - Remi Bizouard (Франция)
    - Libor Podmol (Чехия)
    - Fabian Bauersachs (Германия)
    - Oysten Kjorstad (Норвегия)
    - Bartosz Oglaza (Полша)
    - Jimmy Verbourgh (Белгия)
    - Romain Izzo (Франция)
    - Derak Burlew (САЩ)

    Що се касае до самото състезание в Белград, ще може да се видят три вида FMX: freestyle, big air i whip contest.
    Част от акробациите, които ще забавляват публиката в 20 хилядната зала са - Kiss of Death, McMetz, Hart Attack, Cordova, Saran Wrap, Stripper, Rock Solid, Nac-Nac, Dath body...и много други.”
    Всичко това не може да се обясни и опише – ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!!!

    п.с. Информация: Залата се намира в Белград, до главната магистрала Ниш-Загреб. Билети има на касите на залата и цената им е от 15 до 25 евро. Ако мога да бъда полезен с допълнителна информация съм на линия.
    Поздрави от мен и от Ванката Тихов – на 12 май знаете къде да ни намерите с българското знаме и моторджийските екипи!
    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

  • #2
    Re: НОЩ НА СКОКОВЕТЕ !!!

    Ванка, това ще бъде страхотно и не е за изпускане, но точно тогава е кръгът ни в Сопот
    Иде ми да си изям ... закуската от яд, но това е положението! Дано тези, които не карат в шампионата поне да дойдат да гледат!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

    http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

    Коментар


    • #3
      Re: НОЩ НА СКОКОВЕТЕ !!!

      Съжалявам Жоро! Ще се опитаме да направим добри снимки от залата, естествено без ни най-малка идея да те конкурираме зад обектива!
      "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X