Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA Motocross 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: AMA Motocross 2011

Защото е най-бързият на планетата и ще комплексира непоправимо всички останали.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
      Точно това ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
        Най-бързия е, ама само на хронометър.

Коментар

И най-бързо падащия
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

В щатските форуми бъзикат Чад Рийд, че като е с прическа "а-ла афро", няма как да не пада като "зеления" най-бърз човек на планетата.

Иначе чичо Чад явно са го оферирали да кара в световния шампионат:
            http://www.motocrossactionmag.com/Ma...PEAN-8027.aspx

Коментар

Чад се показа, като истински шампион! След това падане повече от 20 човека да изпревари.. и спаси точки. А и в самото летене... по-добре нямаше как да се отиграе тази ситуация според мен.
              Задминаването на Дънджи също беше страхотно. И според мен Вилопото нещо се изненада, че така му взе линията. То докато се гонеха Дънджи с повече инерция се движеше. Много интересно състезание беше. Буба нещо все го няма, ама поне ще кара на Монстер кроса есента.

Като го гледам падането и най-вече ставането и един паралел ми изкача в главата, как някой футболист се държи за глезенчето, че го били ритнали и се търкаля на тревата в адски мъки
              Мотокрос и ММА - най-големите уроди са там!
              Последно редактирано от iassen; 22-07-11, 20:51.

Коментар

Вчера(девети кръг) Барша е карал при големите , и е трети в крайното класиране! Вилопото -първи , Дънджи , Барша , Рийд...
                Уилсън ,Багът ,Томак...Ратрей е чак единадесети при малките.
                Тази изява на Барша , потвърждава твърдението ми ,че малките са много по-надъхани ,раздават се максимално и правят по-интересни състезания от клас МХ1
                Последно редактирано от yurgana; 14-08-11, 13:10.
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Марвин Мускен ,взел че подкарал , трето място в клас 250 ...инъче Дийн Уилсън направо кърти , не знам кой може да го спре по пътя към шампионската титла! И при големите интригата(таа дума я мразя) май почти изчезна ...

Коментар

Какво ще кажете за удара на Багет с рамо в рекламната "бутилка"...
                    Добре, че се размина с някаква по-сериозна контузия и успя да продължи; супер нелепо и адски недомислено от организаторите

Коментар

Няма какво да се каже...като го гледах и в първия момент не разбрах какво точно стана и как така падна...после на повторението се пипнах за очите....причните според мен са 2:
                      1.Недомислица от страна на организаторите...но,рекламата,рекламата....
                      2.Натискат зверски тия и използват всеки сантиметър по трасето+борба за челна позиция,води до такива падания...важното е,че стана и продължи без контузии.
                      Добре,че рекламното кенче е картонено
                      Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Финалният кръг тази вечер, ще го дават от 1 или 2часа на живо по MotorsTV.
                        8) Motocross forever

Коментар

Пълни душата тоя шампионат

Американците ясни за Купата на нациите.
                          Ако късмета не им изневери ще размажат конкуренцията; не виждам кой ще спре това брутално трио.

Коментар

Ехааа Вилопото Раян грабна и двете титли Имаше екшън тази година. Малко кофти за Дънджи, защото машината му го предаде на два пъти, иначе май щеше да излезе първи по точки, много мазно и бързо кара, но Вилопото е много агресивен и държи яко на напрежение. Най-много ми хареса Дънджи, когато тръгна със закъснение и от 40 -ти стана 7-ми...

Ето ги най-добрите моменти от сезона:

Барша другата година ако дойде за постоянно в 450 ми се струва, че много ще ги бие.
                            И Чад беше тръгнал много силно до средата на сезона, но падането му разклати психиката...то такова падане...аз щях да получа инфаркт още във въздуха на негово място Направи един от най-емблематичните кадри за мотокроса.

Чакаме мотокрос на нациите , а от 15 октомври и Монстер Енерджи Къп - 3 състезания смесено трасе- супер и мотокрос нов формат с награда 1 000 000 $, за този който победи и в трите. Очакват се най-силните състезатели, включително и моя любимец Джеймс Стюарт, на който по всеобщо мнение му е направена ужасна магия за падане. Последно, след като реши да се състезава със спортни офроуд камиони се преобърна още на квалификациите.

Коментар

Ама на Джеймс психиката пък е стабилна. Търкаля се често, за сметка на това и по-много и пак не връща газта.

Лично според мен Чад ако не беше направил това падане имаше реалните шансове да стане шампион тази година, но дано догодина го видим в още по-добра светлина. След падането му паднаха и резултатите, ама дето се вика и аз като се замисля щях да припаткам още във въздуха
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Да отдадем заслуженото и на Ашли Файълек (шампионка при жените), факта че тя е неравнопоставена изобщо не я притеснява ...респект за това мъжко момиче!! http://www.youtube.com/watch?v=dPRaq...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X