Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

    Първоначално публикуван от mir4_77 Преглед на мнение
    Абе въпроса не е във тея 10лв......и 30лв бих дал,като знам че няма да "ПОТЪНАТ",а ще отидат за подобряване на материалната база и за подпомагане на този спорт У НАС.НО като гледам че нищо не се е подобрило(даже става по зле),тези левчета НЕ ми се дават!!!!!Ами вие си пишете с Богдан колкото си искате и -мейли,може и приятели да сте станали ...Файда от това няма!!!!! Та това искам да разберете,въпроса е принципен!
    Да бе да, приятели Ти чуваш ли се
    Ако Богдан ми беше приятел дали щях всяка година да давам по 10 лв и да стоя на оная стръмната ливада
    Иначе си прав. И на мене не ми харесват много неща, но това е най-значимото събитие в годината, остава и да не отида ...

    Колеги, предлагам тая тема да спрем да я дъвчем, защото всяка година я предъвкваме и все едно и също за съжаление. Разликата с миналата година е, че вече на ливадата с най-много публика има някакво озвучение, но според мен твърде слабо (май за отбий номер са нещата пак)

    Давайте още снимки, и аз да подбера малко от моите, макар че нищо не струват пред тези по-нагоре
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

    И аз искам България чиста ! ! !

    Коментар


    • #17
      От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

      Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Така е, политици, ама нали ние си ги избираме и съответно после търпим. Като не е тоя ще е следващия лапач, имаш право да избереш кой по-малко ще краде
      Да много си прав, аз знам кой да избера, лошото че сама птичка пролет не прави, то докато половината народ е прост и необразован и докато за тая част от народа нагъ-Азис е кумир, умните и мислещите винаги ще страдат от простотията на останалите.
      Аз приятелю, честно да ти кажа, не виждам светлинка в тунела, колкото повече време минава имам чуството, повече се усират нещата в държавицата ни.Надявам се поне мотокроса да не стане като родния футбол, че тогава ....майко мила.
      MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

      Коментар


      • #18
        От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

        Съгласен съм напълно.БРАВО.За Гочев съм сигурен че не знае кой е.
        Първоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнение
        Ами изобщо нямам предвид парите от билети (не че са малко като приходи, защото само за пропуски и paddock гривни съм остави близо 100 лв.,за двама човека), имам предвид прозрачноста около истинското финансиране отвън.И откога Румен Петков стана такъв голям подръжник на мотоспортта, сигурно лапането е яко там а лицемерието му двойно по-голямо, та той ако знае и назове имената само на двама състезатели (без Петров и Гочев разбира се) и без да му подксазват, ама уви.Всичко си има граници и на мен ми е писнало от такива "подръжници" на мотоспортта, очевидно, където се отвори ниша за крадене на пари, обучените за това стари комунета са първи и докато им се позволява да го правят няма да се спрат дори и с цената да затрият бъдещето на този хубав спорт.
        crazyfox.bg@gmail.com

        Коментар


        • #19
          От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

          За мен не е проблем 10 лв аз изминах доста километри така че за феновете на този спорт мисля че не е проблем най важното е че стана едно прекрасно състезание и да се престане с този проблем 10 лв за тях май плачат само тези маи кадто са утишли само за сеира и после да си чесат езиците във форума.

          Коментар


          • #20
            От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

            "...Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава..."

            Атанас Буров

            Че то излиза че тук сме много онеправдани бе. В България ми идва световния елит на крака за десет лева на гола поляна, тук - за 35$ ми идва американския елит, на гола поляна зад ограда

            Това е мотокрос, да не ви е фигурно пързаляне или баскетбол

            Ето ви ги в Бъдс Крийк преди три-четири години. Полянка / оградка / писта.





            Полянка / оградка / писта:





            Полянка / оградка...









            Полянка / Оградка / Писсс...





            И това пак е блага работа, в сравнение примерно със Саутуик, където оградата е стратегически разположена така че да ти стига над главата освен ако не си баскетболист, със вкопано леко ровче точно преди оградката сакън да не се извисиш над нея и да не вземеш да направиш някоя неофициална снимка:










            Поне ти създава полезни навици за снимане в разкикерчени пози. Помага :




            Та стига сте се оплаквали. Огледайте се кои държави от калибъра на България имат състезания като това в Севлиево, пък после ревете за мизерните десет лева такса. То ако можеше и пари да дават...
            Издъних се на Тюринг теста

            Коментар


            • #21
              От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

              За мотори давате хиляди левове,за десет лева се дърпате.Аз ако имах възможност да отида,бих отишъл на всяка цена на билета.Като се споменават условията на поляната за публиката,се връщам назад в годините,когато баща ми ме водеше на Бобошево да видя Д.Рангелов и после у дома майка ми не можеше да ни познае от червената прах или кал и ни нахокваше.Баща ми се защитаваше като напомняше че сме ходили на мотокрос,а не на кино.Та мисълта ми беше,че на който не му изнася,да гледа кроса по телевизията,ама съм сигурен че не е същото.И все пак с такива състезания,хората разбират къде се намира България и всички отзиви от европейската преса(само нея мога да попрочитам) са позитивни.Ето малко снимки от италианските сайтове(малко са разочаровани жабите от Кайроли,но пък има други негови сънародници,представили се добре).















              Beta 450 RR-Factory
              0039 3206052599

              Коментар


              • #22
                От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                Такаааа явно тук повечето искат за 10 лева да са на шезлонг, краката в легенче с вода, бирата и кебабчетата и ако може две от мацките на Монстър да им ..... правят масаж. Предполагам всички сте на ясно с таксата, която федерацията ни плаща на организатора а тя мисля не е никак малка. А организирането и подготовката на трасе с какво мислите става...Повечето от нас тук следят и световния шампионат нали, ако някъде има седалки или нещо подобно да каже. Виждате всички стартове къде и как е публиката. За падока 20 лева, като ти са много не ходиш. Видяхте какво се случи в падока...всеки влиза дърпа и т.н.Дано имаме шанса още дълго време да се наслаждаваме на елита.

                Коментар


                • #23
                  От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                  Ако се замисли че човек дава за един обяд 5 лв, какво са 10 лв да гледаш 2 дена качествен мотокрос манш след манш.
                  Сега се замислям и правя съпоставка с WRC на което се излъгах да отида миналата година. Вярно вход не платих, но по предварителна информация щеше да има, а и доста хора си бяха купили ВИП билети за по 50 лв, които никой дори не им поиска.
                  Та какво се случи там (отсечката на Мухово) , първия етап го отмениха, втория минаха 10 качествени коли и всичко приключи. Цял ден на една поляна, дори нямаше и кебабчета умряхме от жега и не видяхме нищо. Да не правя аналогия с други спортове щото ще се обидят някой хора.
                  Но такова шоу в продължение на часове, което се развива пред очите ти и виждаш всички, и то само за 10 лв, няма на света, убеден съм !!!
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

                  Коментар


                  • #24
                    От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                    Не съм ходил на мотокрос в чужбина, но съм почти 100% сигурен, че няма такова прескачане на огради и въобще такава пънкария. Какво прескачане, то си има дупки. Толкова бях близо до трасето, че ме пръскаха с кал, усещах им компресията от ауспусите и няколко пъти си помислих, че ще се приземят върху мен.. за звука на старта и на ускоряване незнам какво да кажа. За това не 10, ми 20 лв. ще дам. Аз не ходя там да следя от поляната класирането, да люпя семки и да се нервирам, че ми е наклонено, некъв дълъг ми стои прав и ми пречи да виждам, няма къде да си оставя кебапчето и трябва да пикая по шипките. Отивам да съм ТАМ - възможно най-близо до извънземните и да ги усетя НА ЖИВО. Да ги гледам как щракат скоростите във въздуха и каква изродска газ набиват по някакви невъзможни терени.

                    А бе, няма какво да се правиме. Всичко ни е такова в държавицата: Не искаме корупция, ама не искаме и акт, нали? Не искаме да ни прережда някой баровец, ама като имаш връзка да те вкарат - тогава е добре. Не искаме да ни е мръсно, ама не ни се и чисти. Искаме да визмаме по 3000лв., ама без да бачкаме много. Искаме всичко да ни е европейско, ама си го караме по нашенски. Я стига с това лицемерие! Аз за това седя в БГ, защото е анархия - събрахме се един бус приятели, някой намери евтина нафта, на входа въобще и не надникнаха отзад и ни дадоха 2 билета вместо 6, прескочихме оградите и бяхме буквално на трасето, по цялото трасе, където си пожелаеш, влязохме в падока при световните шампиони е така, пихме гаден монстер безплатно, видяхме Чинела на живо и въобще това не за 5евро, ми и за 1000 няма да се случи в друга държава. Иначе малко ми е гадно, че сме такъв примитивен народ и съм загубил вече надежда за всякаква оправия, но поне оценявам плюсовете на парадокса, в който живеем и реалната цена за изживяването на родното Гран При.
                    Последно редактирано от iassen; 12-04-11, 21:24.

                    Коментар


                    • #25
                      От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                      да съгласен съм и аз !

                      Коментар


                      • #26
                        От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                        То на мен сигурно това ми е проблема - като е казано да не се прескача, не прескачам, щото знам, че е забранено Опитвам се да спазвам някакви правила, и виждам, че много други около мене не ги спазват, ама въпреки това аз си ги спазвам Сигурно съм луд ...

                        Иначе за останалите неща Ясене си много прав

                        И в отговор на заглавието от темата - ми на мен не ми е проблем да давам 10 лв за да стоя на наклонената ливада Като ми стане проблем, ще остана да си го гледам по Заспал 1

                        Въобще, не знам какво я обсъждаме тая тема повече, тя е изчерпана още от преди години На който му изнася, отива и гледа, на който не, негов си проблем - никой не го кара на сила. Няма угодия.
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

                        И аз искам България чиста ! ! !

                        Коментар


                        • #27
                          От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

                          Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          За тия 10 лв. наистина мисля че се излагате. Вярно че е криза, но преди 5-6 години когато всичко беше на половин цена билета пак беше 10 лв. Сега всички се е качило двойно а билета пак си е така. Било кално било прашно, нямало трибуни, нямало едикакво си. Ами на мотокрос е така, не е театър. Сигурен съм че много от вас дават по 5 лв вход за някоя чалготека, а 10 лв да гледаш елита на мотокроса казвате че е много ...... просто звучи смешно и глупаво !!!
                          Съгласен съм, единствено ме издразниха всички тия заграждения, купуваш си билет, а не те допускат почти никаде.
                          Добре че оградите лесно се прескачат )
                          а трасето е перфеткнто, състезанието също, догодина пак

                          Коментар


                          • #28
                            От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

                            Първоначално публикуван от Sa6o46 Преглед на мнение
                            ...
                            Добре че оградите лесно се прескачат )
                            Догодина като остане България без състезание понеже на тазгодишното публиката е била недисциплинирана и е прескачала оградите създавайки опасни положения - побързай да пуснеш протестна тема.
                            Издъних се на Тюринг теста

                            Коментар


                            • #29
                              От: Цена от 10 лева за да гледаме световното на живо - проблем или не?!

                              българите са като овце..иво сто пъти каза да не се прескача..ей никой не престана.не стига ,че се скръндзат за 10лв ами и в боксовете се разкарваха.някой даже и в пит лейна са искали да влизат.да си бяха купили пропуски и да се разкарват в боксовете.баси българската работа.горе на поляната беше ужас,боклук до боклук и торбичка до торбичка...селяния и простотия.аз заведох 4 годишния си син още от петък на вятър и дъжд само и само да гледаме.платих си като поп и не мрънкам.повечето се сърдиха,че пропуските били с пари..ами ще бъдат като всяка година вместо състезателите да вземат за себе си те взимаха и за цялата рода.

                              и тоалетни имаше достатъчно,в петък вятъра ги отнесе половината,но си имаше
                              [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
                              [/URL]

                              Коментар


                              • #30
                                От: Световно по мотокрос MX1/МХ2

                                Първоначално публикуван от Sa6o46 Преглед на мнение
                                Съгласен съм, единствено ме издразниха всички тия заграждения, купуваш си билет, а не те допускат почти никаде.
                                Добре че оградите лесно се прескачат )
                                а трасето е перфеткнто, състезанието също, догодина пак
                                билет само да влезнеш и гледаш отгоре.за да влезнеш в бокса трябва пропуск,който също се заплаща.що не си купи вместо да прескачаш огради.
                                [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
                                [/URL]

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X