Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коко Куманов в МХЗ на Световното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коко Куманов в МХЗ на Световното?

Сигурен ли си че е вярна? До колкото знам този клас МХ3 е с квалификация за време а не за място.Поне в Гърция на първия кръг е било така.

Коментар

Ами това ми пратиха от БФМ днес. Вкарали са и един манш при жените, който няма да го има, та и там има грешка. Утре ще звънна да питам.

П.С: Говори ми в женски род, моля те

Коментар

Колега yurgana, не пропускаш удобен момент да си изявиш "симпатията" към Печето.
        Откъде е тази злоба не мога да разбера, все едно той лично ти е отнел възможността да си по-добър от него.

А и защо да не го хвалим ?!?! Мисля че хората които разбират от този спорт видяха разликата в карането му от преди година и сега. И ако не беше падането му на старта на 2рия манш вероятно щеше да има още по-добро класиране. Първите 10-12 в класирането са си имена и карат във фактори отбори. Следващата група от 8-10 човека в която се намира и Печето е за местата след 10-то, и съм сигурен че точно там ще го виждаме в следващите кръгове.
        Извинявам се, че избягах от темата !
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Пратих Ви ЛС , няма да развалям темата за Коко.
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
            няма да развалям темата за Коко.
            Как няма да я разваляш,ти просто я съсипваш.Има един българин който е вече на истинско ниво и дай да го оплюем.(нали знаете приказката за ада и за нашия казан дето няма дявол да ни кара да се потапяме).
            Нека говорим само положителни неща за нашите момчета,все пак те лицето на нашия мотокрос пред света.

Коментар

Koko си е невероятен!!!Аз винаги съм се кефил че Коко е земен човек,и разговаря със всички.Кво да кажа повече!

Коментар

Пашов,нещо се опитваш да ласкаеш някой ,а друг да не забелязваш? Гледай внимателно MX3.
                0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Ето и стартовия списък за състезанието. Чудя се кое му е световно .... ама щом така са го кръстили
                  MX3 Trojan 2011
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ще викам само за нашите 6 ма състезатели

Коментар

Щом не е във Севлиево-не е световно, така ли искаш модераторе???
                      0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Първоначално публикуван от nikomotor1 Преглед на мнение
                        Щом не е във Севлиево-не е световно, така ли искаш модераторе???
                        Изобщо не намесвам местоположението както виждаш. Базирам се на стартовия списък !!!

Коментар

Аааа ама защоо не им работи live-timing-a за МХ3 ((((

Коментар

Първоначално публикуван от nikomotor1 Преглед на мнение
                            Пашов,нещо се опитваш да ласкаеш някой ,а друг да не забелязваш? Гледай внимателно MX3.
                            Никой не лаская ,нито някой ми казва кво да правя Коко е добър спор няма,но споделям факти че Печето е израстнал доста.
                            А и двамата карат в различни класове. Просто се опитвам да не злословя за сънародниците си!!!!!

Коментар

Какво е станало днес? Тотев паднал ли е, че само 7 обиколки? Пуснах новина за Куманов, ама нямам подробности нещо До колкото разбрах и Майкъл Иванов е паднал при 85 сс, ама е завършил трети?

Коментар

...поздравления към Майкъл Иванов за прекрасното му каране и втората позиция,на Коко Куманов и също така майсторското му каране и единадесетата позиция,и поздрави към всички състезатели и организатори,найстина Великденско състезание.Браво!!!
                                HUSGVARNA 630 SMR
                                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X