Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купих си нов мотор
Свий
X
-
От: Купих си нов мотор
По номер на двигател не може да се определи защото той е като един вид резервна част.Но казано по просто ако кутията на филтъра ти е бяла значи мотора е 2001. а ако не е е модел 1999 или 2000. Те са абсолютно еднакви. Това е най лесно без да видя мотора на живо
Коментар
-
Мерси колега, искам да попитам добре ли е да си сложа на мотора маска с фар, дават ли някакви дефекти и друго- като си смених маслото на двигателя беше боза и налях новото, карах го на минусови температури около 30 мин колкото да загрее и пак почна да се оцветява, възможно ли е да е от конденз или имам теч, водата не намалява много, напълних я до горе, и си отиде на едно ниво и не ми е мърдала, а карах мотора. Мерси предварително!
Коментар
-
Искам да попитам от какво може да ми се разкърца задният амортесъор. Ходих на по дълга разходка с много прах и от кЪде може да скърца преди не скърцаше, измих го с водотруйка и продължава, принципно може ли да е от мястото, където е хванат за рамката или е с лагери и той маслен ли е или въздушен.
Може ли да ми е свършило маслото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vaskoer Преглед на мнениеИскам да попитам от какво може да ми се разкърца задният амортесъор. Ходих на по дълга разходка с много прах и от кЪде може да скърца преди не скърцаше, измих го с водотруйка и продължава, принципно може ли да е от мястото, където е хванат за рамката или е с лагери и той маслен ли е или въздушен.
Може ли да ми е свършило маслото.
Отиваш там, отваряш търсачката и търсиш подходяща тема.
Ако няма такава създаваш нова тема с конкретни въпроси и точно обяснение.
Това, ако искаш да получиш точен и сериозен отговор.
В тема със заглавие "купих си нов мотор" няма как да чакаш някой да ти обяснява за задния амортисьор, а е и против правилата на форума - "разводняване".
Просто съвет...
Поздрави,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар