Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си нов мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си нов мотор

Здравейте колеги,
    Взех си Yamaha Yz 125 2001година, поне така казаха , ако може да ми кажете как мога да разбера годината и за тази година какви дефекти може да даде и какви са му хубавите страни пред другите 125чки тази година.
    Благодаря предварително!
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1326.jpg
Прегледи:1
Размер:168.5 КБ
ID:5916338 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1331.jpg
Размер:149.8 КБ
ID:5916339 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1316.jpg
Размер:171.7 КБ
ID:5916340Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1320.jpg
Размер:105.7 КБ
ID:5916341

От: Купих си нов мотор

Изпрати ми номера на рамата и ще ти кажа коя година е

Коментар

Здравей колега,
      Ако номерът на рамата трбва да стои до сглопката на вилката с рамката, то тогава явно е пребоядисан и номерът е заличен, ще потърся номера на двигателя този петък и ще ти го кажа,ако те устройва.

Коментар

По номер на двигател не може да се определи защото той е като един вид резервна част.Но казано по просто ако кутията на филтъра ти е бяла значи мотора е 2001. а ако не е е модел 1999 или 2000. Те са абсолютно еднакви. Това е най лесно без да видя мотора на живо

Коментар

Браво ,безаварйно каране и късмет

Коментар

Мерси колега, а за филтъра утре ще кача снимки

Коментар

Честита придобивка!
              Много добра 2т машинка.
              Yamaha WR 200

Коментар

Мерси, надявам се да излезе такава!

Коментар

Колеги намерих номерът на рамката и в сряда обезателно ще пиша, моля (м.x.t.) да ми съдейства след като пиша!

Коментар

Мерси колега, искам да попитам добре ли е да си сложа на мотора маска с фар, дават ли някакви дефекти и друго- като си смених маслото на двигателя беше боза и налях новото, карах го на минусови температури около 30 мин колкото да загрее и пак почна да се оцветява, възможно ли е да е от конденз или имам теч, водата не намалява много, напълних я до горе, и си отиде на едно ниво и не ми е мърдала, а карах мотора. Мерси предварително!

Коментар

Най-вероятно семеринга на водната помпа ти е заминал и вкарва вода в скоростите.
                      За моя мотор ДТ 125 струва 42 лв. оригинален от Yamaha.
                      Yamaha WR 200

Коментар

Не съм убеден, откакто стана по топло не се оцветява и водата не ми мърда, явно е от конденза, но леко ми спада нивото на маслото, ще наливам известно време и ще видя дали ще продължи да спада.

Коментар

Искам да попитам от какво може да ми се разкърца задният амортесъор. Ходих на по дълга разходка с много прах и от кЪде може да скърца преди не скърцаше, измих го с водотруйка и продължава, принципно може ли да е от мястото, където е хванат за рамката или е с лагери и той маслен ли е или въздушен.
                          Може ли да ми е свършило маслото.

Коментар

Първоначално публикуван от vaskoer Преглед на мнение
                            Искам да попитам от какво може да ми се разкърца задният амортесъор. Ходих на по дълга разходка с много прах и от кЪде може да скърца преди не скърцаше, измих го с водотруйка и продължава, принципно може ли да е от мястото, където е хванат за рамката или е с лагери и той маслен ли е или въздушен.
                            Може ли да ми е свършило маслото.
                            Колега, има цял подфорум за окачване.
                            Отиваш там, отваряш търсачката и търсиш подходяща тема.
                            Ако няма такава създаваш нова тема с конкретни въпроси и точно обяснение.

Това, ако искаш да получиш точен и сериозен отговор.

В тема със заглавие "купих си нов мотор" няма как да чакаш някой да ти обяснява за задния амортисьор, а е и против правилата на форума - "разводняване".

Просто съвет...

Поздрави,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X