Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте колеги имам въпрос.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте колеги имам въпрос.

Колеги кажете ми каква е разликата между хонда цр 125 1996 със старата рамка и хонда цр 125 1998 с новата рамка.

От: Здравейте колеги имам въпрос.

Първоначално публикуван от vvlasov Преглед на мнение
    Колеги кажете ми каква е разликата между хонда цр 125 1996 със старата рамка и хонда цр 125 1998 с новата рамка.
    само рамкта,може би и калниците

Коментар

да колега ама заслужава ли си да се вземе мотора с новата рамка или по добре да се взема мотора със старата и да се тунингова.Сега колко по тежък е мотора с металната рамка от този с аломиниевата ако е 5-10 кила голяма работа ако някой знае да пише.

Коментар

С алуминиевата рамка, би трябвало управлението и ергономията да са по-добри, най-малкото. Имах такъв, но '96 не съм карал. Порови из нета , да видиш за килата , но 5-10 кила разлика са много. '98 е много удобен и като двигател е малко изродче, особено ако му добавиш глава, клапи, тулумба, жигльори, но пак на ниски няма никой. Аз бих предпочел по-нова година при всички случаи, освен ако не говорим за кой е запазен повече като екземпляр.

Коментар

Колега прав си но двигателите са напълно еднакви за килата добре ама за 5-10 кила да даваш с 1000 лв повече по-добре да си направя един тунинг и да ми стъпи на същите пари самоче вече ще старяи ще е звяр ,а на новия те първа почват ремонтите

Коментар

Колега,прав си за двигателите но самото поведение на двата мотора е различно може би от разликата в килограмите,окачването .... не знам откъде идва разликата но съм карал и двата модела,определено с алуминиевата рамка е за предпочитане да не говорим че и фейса на 98/99г. е по-готин според мен.
            Другото е че един цр98/99г върви м/у 2000 и 2500 лв - не вярвам да си намериш 96г за 1000/1500,по добре си вземи по-новия пък тунингите може и без тях ако мотора си е наред.

Коментар

Аз си взех 1996г.Дадох 1800лв.В уникално състояние,голяма бегачка.Смисълът на въпроса ми е дали разликата в двата е толкова голяма ,че да даваш 700,800 повече.

Коментар

Какъвто и тунинг да направиш няма да стигнеш управлението на този с по-новата рамка,според мен правилния начин е да пробваш кой от двата ще ти е по удобен за каране,защото това е на първо място

Коментар

Нам мен моя ми е идеален ,но ще може ли да се сравнява с по новия по ускорение и здравина защото по-новия е с аломиниева ,а моя е с метална.Метала не е ли по здрав от аломиния.

Коментар

Дали е по здрав,зависи от каква точно сплав е направен,но и в двата случея,всичко е пресметнато много добре,така че да издържи ! трябва много мерак или идиотизъм,че да скъсаш рамка на такъв мотор ..
                    А за ускорението,немисля че има значение толкова рамката,друг е въпроса в управлението,усещането и т.н

Коментар

Колега,щом като вече си си взел мотора какъв е смисъла да се чудиш?
                      А на въпроса ти дали метала е по-здрав от алуминия,незнам дали е по-здрав но ако си обръщал внимание алуминиевата рамка е в пъти по-масивна от металната приблизително 4 пръста е широка и 2 дебела.
                      И честито за новата ти придобивка,безаварийно и с здраве да си я яздиш

Коментар

Благодаря колега.Идеята на въпроса ми е дали моята honda може да се сравнява с по -новите модели.Например на състезание.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:crrr.jpeg
Прегледи:2
Размер:55.9 КБ
ID:5233036Това е моята гордост.

Коментар

На какво точно състезание?Такива модели по състезанията не съм виждал отдавна.А рамката няма никакво значение.Много по важно е всичко да му е наред.При тези мотоциклети всичко е консуматив,така че най-важна е поддръжката,особенно когато става въпрос за такива години.А мотора изглажда читав,научи се да го караш така че на тебе да ти е кеф,а да го сравняваш с други модели няма смисъл.Честито и успех!

Коментар

Прав си исках да го чуя от някой който наистина разбира. Мотора много се пази вингаи проверявам масла на двигателя спирачките.Редовно сипвам вода и така.
                            Карам го само с МОТУЛ.Мисля ,че е най-хубавото.Вече може темата да бъде заключена.

Коментар

Първоначално публикуван от vvlasov Преглед на мнение
                              Прав си исках да го чуя от някой който наистина разбира. Мотора много се пази вингаи проверявам масла на двигателя спирачките.Редовно сипвам вода и така.
                              Карам го само с МОТУЛ.Мисля ,че е най-хубавото.Вече може темата да бъде заключена.
                              Колега недей му сипвай редовно вода, ами си го напални с антифриз.
                              0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X