Някой знаели по кои канали ще предават купата на нациите или някъде онлаин със заплащане?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Световна купа на нациите 2010
Свий
X
-
От: Световна купа на нациите 2010
От Щатите трудна работа да се доберем да го гледаме... за огромно съжаление.
Щатският тим тази година се състои от Дънджи, Канард и Шорт... И тази тройка ще е трудно разбиваема ми се струва.Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-09-10, 21:48.
Коментар
-
Списък с участниците - https://htftp.offroad-bulgaria.com/Z...Entry_List.pdf
Погледнете състава на италианците, доста изненадващ за мен.
Коментар
-
Защото един път завинаги искам да разберете, че състезатели като Кайроли, Стюарт, Филипаертс, Евертс и тем подобните, се ръководят единственото от парите. От нищо друго... Защо Кайроли и Филипаертс ги няма. Защото Италианската федерация не допуска рекламни надписи по тениските на състезателите, които карат за националният отбор. В този случай Кайроли и Филипаертс имат много лични спонсори и понеже немогат да им сложат логотата по тениските и по моторите, са казали ние няма да караме! А за мен може и Кайроли да го е срах да не му цепнат задника насред тази невероятна година с този невероятен мотоциклет... Дано Американците да ги пръснат...
Коментар
-
Проблемът с рекламите може да бъде решен елементарно. Просто се залагат необходимите клаузи в договора с рекламодателите.
Абсолютен пропуск на мениджърите на състезателите. Във футбола и доста от другите спортове, отдавана са решени тези индивидуални проблеми.
Всеки състезател би искал да кара за националния отбор, би бил горд с това нещо. И не мисля, че който и да било рекламодател, би се опънал на такава клауза именно за участие в националния отбор.
Аз нямам отбор фаворит, нека спечели най-добрият.
Единствено, като Европеец, бих се радвал европейски отбор да вземе купата.
Коментар
-
Това американците ли значи?Първоначално публикуван от ktm125sx Преглед на мнениеДано да видим едно страхотно състезание .И нека спечели най добрия
Коментар
-
Аууу , колко много злоба има в този пост...на какво се дължи тази ненавист спрямо европейските състезатели и особено КТМ????? Може би сте раждан в Хамериката? Да не би да твърдите че в щатите печелят по-малко от състезателите от Youthstream?? Ако беше така ,американците щяха да карат в световния шампионат!! Относно договорите за спонсорство, вие сигурно сте ги прочел ,и знаете какво гласят ?Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнениеЗащото един път завинаги искам да разберете, че състезатели като Кайроли, Стюарт, Филипаертс, Евертс и тем подобните, се ръководят единственото от парите. От нищо друго... Защо Кайроли и Филипаертс ги няма. Защото Италианската федерация не допуска рекламни надписи по тениските на състезателите, които карат за националният отбор. В този случай Кайроли и Филипаертс имат много лични спонсори и понеже немогат да им сложат логотата по тениските и по моторите, са казали ние няма да караме! А за мен може и Кайроли да го е срах да не му цепнат задника насред тази невероятна година с този невероятен мотоциклет... Дано Американците да ги пръснат...
Последно редактирано от yurgana; 26-09-10, 11:53."Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Ще го излъчват по freecaster и по redbull tv, за последния се надявам да е безплатно, за фрикастъра незнам.
А пък иначе какво стана на квалификациите
Пуерто рико ли, че кой бяха тия че са 3ти след щатите и немците 
много жалко за Франция, че Пурсел в последния момент се контузи на финалния щатски кръг, а с Хавие Боог нещо стана на квалификацията, но дано успеят да наваксат довечера и ако не първи поне 2ри да са.
Кофти че от всички евро нации няма нито една с 3ма силни състезатели които да се конкурират с американците и то при липсата на Стюадр и Вилопото.Последно редактирано от Краси; 26-09-10, 15:45.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Ами от тук събралите се, мисля че Стефан е най-наясно с договорите на състезаталите.Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнениеАууу , колко много злоба има в този пост...на какво се дължи тази ненавист спрямо европейските състезатели и особено КТМ????? Може би сте раждан в Хамериката? Да не би да твърдите че в щатите печелят по-малко от състезателите от Youthstream?? Ако беше така ,американците щяха да карат в световния шампионат!! Относно договорите за спонсорство, вие сигурно сте ги прочел ,и знаете какво гласят ?Иво Георгиев
Gworkshop
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар