Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DUCATI, ще видим ли такъв мотор някога???
Свий
X
-
От: DUCATI, ще видим ли такъв мотор някога???
Брей, много аеродинамичен. Имам само една забележка: като си сгъне краката някой по-височък и няма да се вижда страничния номер - трагедия. Много е красив, а като знам и Дукати как обичат да влагат заводски тунинг..
Коментар
-
Дано не видим
Ще ме извинявате ама егати кенефа. Априлия RXV (или прототипа на Бенели), с лепенки Дукати и малко червена боица. Ни е двуцилиндров като априлията, нито е с някакъв по-изчанчен двигател като хусаберга, няма човешка предна плака за номер, няма стандартна странична плака за номер... Като му ги сложат - ще стане бетер китайче с добра боя
То на картинка и Баба знае. Свършили им на дукат'ските инженери стотинките за бира, решили с две лепенки и малко червена боя да вържат гащите до зимата. Ако въобще има нещо официално в тази картинка.Последно редактирано от Goblin; 24-08-10, 16:26.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнениеМного е красив ама ми се струва че ше е неудобен закаранеHristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
То, ако не е V, не е никакво Дукати...
А дали Дукати ще влезе в мотокроса?! - едва ли.
А че Дукати са емблемата на пистовия мотоциклетизъм, това никой не може да го оспори! - и двигател, и геометрия, всичко е на ниво.
А дизайна на италианците е 15 год. пред японския. Който не вярва, нека погледне 748-цата от 90те.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар