Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгреватели за ръчките на кормилото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подгреватели за ръчките на кормилото

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Благодаря ти много !
    Ето и новите играчки - букса за 12 В. и подгревните дръжки.Надявам се тези дни да ги монтирам

Абе малко е извън темата ама другаде не намерих информация. Къде точно го монтира жака за заплаката. Имам същия и се чудя къде да го сложа на доминатора. Ако е на кормилото и много го вали дали няма да е проблем. Иначе жака си е оригинално за мотор с капаче и т.н.
    "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

От: До: Honda XL 1000V Varadero - 2000г.

Не се бой, слагай го където ти е удобно. На кормилото е добре че ако има чанта за резервоар може в движение да се зареждат джажи. Предния спойлер (ако има) също варди от силна струя в движение.
    Доста дъжд видя моя, с водоструйка го мия и няма грижи. При 12V водата не придизвиква лесно късо съединение.

П.П. моя е същия.
    още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

От: До: Honda XL 1000V Varadero - 2000г.

Карам със същите подгревни ръкохватки и са супер! Под 10 градуса целзий обаче няма да те спасят нито те, нито които и да е било ръкавици
      Куплунга за 12 волта съм го сложил зад слюдата, но дори и да се намокри няма проблем. Капката, която е направила късо се изпарява и няма да се случи нищо лошо. Плюс това нали има бушон....
      Yamaha XT​M600E '98
      Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X