Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически проблем на HONDA CBF1000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електрически проблем на HONDA CBF1000

Карам Honda CBF1000 и е с постоянно включен фар, когато дам на контакт. От известно време този симпатяга има собствено мнение кога да свети предният фар и кога не. Един път работи, следващият път когато го запаля - не. Също така и по време на движение, се включва или изключва. Когато не работят късите светлини, не мога да включа и дългите, а само на премигване работят дългите. Поразглобих мотора и започнах да преглеждам всички букси и не успях да открия да има проблем в някоя от тях. Моля, за съдействие, ако някой се е сблъскал с подобен проблем, да ми подскаже, какво би могло да е решението. Също така, ще съм благодарен и ако ми препоръчате, някой добър електриджия в София, с който да се консултирам.

Предварително благодаря за съдействието.
    HONDA CBF1000

До: Електрически проблем на HONDA CBF1000

Липсва ти маса някъде,пробвай да закачиш допъкнителна маса на късите и на дългите за рамата.Аз също съм си играл с няколко така.При VFR 800 има същия проблем понякога даже и почва да прекъсва мотора.Има една скрита обвита в тиксо букса само за кабелите на масата (-) там от влагата се окислява.Пробваи както ти казах по горе да закачиш допълнителен кабел маса.(-).Ако не успееш да се справиш на майстор,но проблема им е това.Поздрави и успех...Ааа още нещо бутона на стартера го отвори и погледни вътре да не са се разпойли спойките защото от там минава сигнала за фаровете като запалиш мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от mitiracing Преглед на мнение
      ...
      Потвърждавам написаното от колегата. Проследои от къде минава масата към фара и я провери.
      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Благодаря момчета за съвета,
        Едва днес успях да стигна до мотора и да го погледна, оказа се, че проблема е в жичките на стартера.
        Благодаря mitiracing.
        HONDA CBF1000

Коментар

От: До: Електрически проблем на HONDA CBF1000

В допълнение на горното, освен жичките хубаво почистих клемите вътре в бутона на стартера. Засега смятам, че с това проблема е отстранен, защото вече месец и повече не се е появявал. Пък да видим.
          HONDA CBF1000

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X