Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XL600R-Прегрява?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda XL600R-Прегрява?

1-Здравейте. Имам Хонда хл600р. Моторът не е първа младост, набор 83. Не знам дали и другите мотори с въздушно охлаждане са така, но аз като мина към 30-40км, направо имам чуството, че ще затегне, не губи мощност или нещо друго, просто загряава като балканче. Ако може да помогнете със съвет, ще съм благодарен.
    2-Искам да попитам също моторът става ли за дълги пътувания,като например нашите съседки..
    Последно редактирано от Тануцо; 20-02-10, 07:33.

До: ХОНДА ХЛ ПРЕГРЯВА

Братле, маслото и филтъра следиш ли ги ?

Коментар

Да колега всичко съм сменил. скоро имах проблем с главата беше пропаднал клапан беше се спукала на 2 места.главата.Благодарение на един колега от форума мотора върви все още.

Коментар

Какво имаш в предвид под прегряване? Карал съм доста ХЛ , и то по хард терени , и то лятото, без проблеми , не мога да разбера какво искаш да кажеш, кое се променя, щом няма загуба на мощност ?

Коментар

Нищо не се променя, просто ми се струва много загрял за такива кратки разстояния. Незнам твоя как е бил но тези мотори някога са били във /Париж-Дакар/ все пак там са доста по големи температури от колкото при нас.

Коментар

До: Honda XL600R-Прегрява

На моят ХЛ бях сложил термометър за маслото. В работна температура (110 градуса) влизаше след 20 км каране.
            Като нямаш термометър как разбираш, че прегрява?

Коментар

До: Honda XL600R-Прегрява

Първоначално публикуван от BRANKO86 Преглед на мнение
              1-Здравейте. Имам Хонда хл600р. Моторът не е първа младост, набор 83. Не знам дали и другите мотори с въздушно охлаждане са така, но аз като мина към 30-40км, направо имам чуството, че ще затегне, не губи мощност или нещо друго, просто загряава като балканче. Ако може да помогнете със съвет, ще съм благодарен.
              2-Искам да попитам също моторът става ли за дълги пътувания,като например нашите съседки..
              Здравей,радвам се,че моторът ти е заработил. Щом не ми се обади,разбрах че всичко е наред с главата.Нормално е да грее доста.Слагай му хубаво масло,поне полусинтетика и го сменяй редовно(на не повече от 2000-2500 км).За дълги пътувания става естествено,но сложи по-малък заден венец и по-шосейни гуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X