Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възстановяване на резервоар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възстановяване на резервоар

Искам съвет как и кой може да боядиса и възстанови резервоара на мотора ми,който е ударен вследствие падане.Проблема по-скоро е в боядисването,защото оригинално емблемата е под лака,може би лепенка,върху която е нанесено покритието.По резервоара е нарисуван огън,който също е заводско изпълнение.В Ямбол питах местния корифей,който е категоричен,че няма да може да го направи,препоръча да боядисам целия резервоар,а на мен хич,ама хич не ми се ще,защото и по останалата част от мотора минава въпросния огън.Не че държа,като карам да пламтя в огньове,но ще се наруши визията.Мисля си,че ако има някой,който е наистина добър с аерографа,може да се получи.Ще се радвам да получа съвет.Благодаря!
    GSM 0897 919 316 Цецо Власковски
    Гъз път да види!

До: Възстановяване на резервоар

За съжаление си ми далече. Иначе бихме могли да свършим работа. Сложи някоя снимка на въпросните пламъци.
    На времето се запознах с един пич в стария ми квартал, които учеше анимация. Видях, че рисува с четките много яко и го накарах да грабне аерограф. Първата му рисунка е на моя мотор, но понеже съм с ендуро, я направи с шаблони, които първо си рисува и после се пръскат на място, абе сложно но се справи страхотно. Сега ще рисува и Доминатора на мойта госпожа. А пламъците не са проблем за тоз младеж Ето фото -
    Поздрави!
    Прикачени файлове

Коментар

Мога да ти препоръчам много добър майстор на аерографа във Варна.
      Ако сложа линк към сайта му, ще го изтрият едни дебнещи хиени , затова ако те интересува, питай на лично да ти го дам.

Коментар

Благодаря ви,ще пусна на лични и през седмицата ще ми изпратят снимки на резервоара от застрахователите,които го снимаха.Не съм го снимал,защото ме размъкваха по болници,ако някой се чуди защо нямам снимки.Може би във сряда ще ги пусна,трябваше от това да започна,но...
        Гъз път да види!

Коментар

Бързо да се възстановяваш. А за желязото, наистина е добре някоя и друга снимка. Ако е заводско изпълнение огина, почти е сигурно че е лепенка под лака, така правят и надписите. За аерография си трябват парички, но получаваш изображение по твой избор, което е уникално. Ако трябва ще намерим координати на един от водещите имена в аерографията Майк Лавали, а за България- Мирчо Мирчев
          Ако повредата на резервоара, не е засегнала лепенките, напълно е възможно да се направи "преливка"
          Поздрави!

Коментар

Цецо, Цецо... гледай ти да се оправиш по-бързо, а моторетката може и така, със смачкан резервоар и без пламъците да я юркаш...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Бързо въстановяване и по внимателно каране се пак сме в БГ. Аз ти предлагам най лесня вариант ТАТУИСТ ще ти свърши работа.Татуистите рисуват и върху кожата с боя и пистолет за татоо фестовете .Дето голи жени ги изрисуват целите все едно са с дрехи или подобни глупости.Говори с някой такъв, за него няма да е проблем да те нарисува и теб в пламаци,на резервоара.А и това за тях е удоволствие до колкото работа та за по бира си готов.
              LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X