Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прахово боядисване на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прахово боядисване на джанти

Колеги , аз искам да питам може ли да се боядисат каплите прахоструино . Защото са хронирани и не мога да махна хрома , ще има ли проблем върхо него да се боядиса и колко ще ми излезе цялото удоволствие
    Благодаря предварително !
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

До: Прахово боядисване на джанти

Задължително трябва да махнеш хрома за да се получи наистина добре.

Коментар

Хрома долу задължително.Но ако пак ги хромираш скъпо удоволсвие.Ако ги искаш друг цвят ги носи при хора дето се занимават с боядисване на джанти,и хората са доволни от тях.
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Старото покритие задължително се сваля-основата трябва да е здрава, чиста и обезмаслена. Може да опиташ да го почистиш с пясъкоструен апарат-за сваляне на стара боя е идеален, но за хрома трябва да се опита. Доста машини съм боядисал прахово, но моето мнение е, че не е добър вариант за джанти, защото тази боя след като се изпече в камерата става "чуплива "- лесно се поврежда при удар, а често джантите отнасят доста удари, да не говорим при офроуд. Моят съвет е да пробваш с друга боя или най-добре ново хромиране, въпреки цената. В завод "Ивайло" в Търново хромират и с твърд хром, супер здраво е. Цените доколкото си спомням бяха според площта която ще се хромира и не бяха ниски, но резултата си заслужаваше.
        Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X