Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за халогени за мотоциклет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за халогени за мотоциклет

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
    ......със сигурност ще пречи повече на тези отсреща.
    Напълно съм съгласен, трябва да се има в предвид влианието което оказват и на другите на пътя.
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Е то на тая цена е и при мен. С гаранция 1 г. Имам ги в склада. http://www.vromos.com/shop/led-farov...ht-vromos-15w/

Корегирай цените от сайта...
      Публикувайте отговор

Коментар

От 8 месеца съм със същите 10W.Не съм имал абсолютно никакъв проблем!Карал съм доста в дъжд ,а и при миене с маркуч не са пропуснали вода досега.Моите нямат режими на светене и съм си купил модул с дистанционно управление за режими на мигане.Определено светят по силно от фара ми и много помагат в движение през деня.!Според мен си струват парите !
        Последно редактирано от Petko Stefanov; 22-10-15, 19:41.

Коментар

Ми те и 10W ми светят по-добре от фара та какво остава за тия.
          Аз ги ползвам от по-малко време но също не съм имал грижи нито в дъжд, нито с водоструйката.
          Моите ги паля със SmartDRL модул. Всъщност той си ги пали, аз само ги ползвам
          Позагряват ако ги оставя светнати на място за 5-10мин.
          В движение не се забелязва изобщо нагряване на корпуса.

Заедно с комплекта от китай купих и 1бр от тези с лупа, през същият търговец.
          Знаех, че е лай.о, взех го за друга цел а и ми беше любопитно.
          Еми лай.о си е без никакви уговорки!
          И във вида на светлината и в изработката.
          С това на пътя не бих излязъл, еле пък да разчитам за нещо на него.
          Не казвам, че всички с лупа са такива. Вероятно има добри.
          Обаче със сигурност не струват 20$

Първоначално публикуван от Petko Stefanov Преглед на мнение
          ...за режими на мигане.Определено светят по силно от фара ми и много помагат в движение през деня...
          Мигане ли? Това пък за какво?
          Ти не караш ли с тях?
          Последно редактирано от Esper; 22-10-15, 19:41.
          Враг усраине

Коментар

Поправих се!Моите не са 15,а 10W!Явор продава и модул с дистанционно управление(те и халогените са от там де..) от,което може да сменяш няколко режима на мигане на фаровете.Не обичам да дразня другите водачи,но особенно когато возя дъщеря ми предпочитам да ме виждат,ако ще и да ме псуват,но да не ми секат пътя.А иначе карам постоянно с тях за да ме виждат

Коментар

Бе то и аз карам с тях непрекъснато ама чак пък да мигам...
              Грубо ми изглежда, прекалено грубо.
              Честно казано до сега не съм се засичал с колега на пътя с такъв блиц ефект.
              Чувал съм за такива намерения но предполагам ще бъде адски дразнещо.
              Може би ако возех дете и аз щях да разсъждавам като теб, де.
              Враг усраине

Коментар

Мигат, щото не са за мотор.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Айде да развеселя темата за мигането. Тук в УСА мигането е нож с две остриета. Някъде много завоалирано по законите и то с малки букви е написано, че на частен автомобил/мотор се позволява мигащи светлини до определена честота, беше нещо много ниско, ако не се лъжа 3-5 херца.. Предполагам това е с цел да не се бъркат колите със специален режим. Мой приятел с Харли, на който беше закачил някакви мигащи маркучи го накараха да ги махне на място и му дадоха 100 кинта тикет. Ако са цветни и по-точно синьо и/или червено си изпушил със сигурност.
                  А иначе масово мигат и светкат, но всичко зависи от настроението на полицая, ако реши да се заяде, закона по който ще го направи го има.
                  The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Доколкото съм запознат в някои щати се позволява модулиране на основна светлина.
                    Има и параметри, не зная дали са в някакви законови рамки.
                    Ефекта е пулсиране, което би могло да се приеме за привличащ вниманието фактор.
                    Ако обаче говорим за чисто мигане, като мигач но с по-голяма честота и сила - не мисля, че това би се толерирало от който и да било закон или орган.
                    Иначе може и с няколко газоразрядни лампи ако гоним само ефект за привличане на внимание без да се съобразяваме с останалите.
                    Враг усраине

Коментар

Да похваля и аз моите -http://www.amazon.com/Factory-Direct-Headlight-Motorcycle-Waterproof/dp/B00M7VKJ42/ref=pd_sim_sbs_86_2?ie=UTF8&dpID=41g8hE4hdNL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0M56DS5Y10EAVER68M53 ,за тези пари са си отлични, като ги включа все едно фаровете ми са изключени, минал съм само два пъти по 40-50км с тях но разликата с преди няма какво да коментирам.Гледам повечето ги монтирате някъде по неподвижната част на рамата, а аз ги взех с цел да ги поставя на амортисьорите за да се въртят с кормилото по удобно ми е така особено с малки скорости когато фарът свети настрани от траекторията на движение. В дъжд не съм ги карал, но отнесоха две автомивки без проблем.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1246.jpg
Прегледи:1
Размер:92.7 КБ
ID:5688069 от снимката не личи да светят повече от основните , но в действителност е така.

Коментар

Честито!
                        Ей за това не ща да снимам моите светнати със сапунерки или тилифони - няма смисъл [emoji5]
                        Враг усраине

Коментар

Ау, сега погледнах линк-а какво всъщност си купил.
                          Ами заменям честитките със съболезнования!
                          Това беше "нещо"-то, което казах по-горе, че купих за проба с нормалните два.
                          Не искам да те засягам с епитета, който съм лепнал на този "фар" но фактът си е факт - точно такова е.
                          Особено като имаш база за сравнение.
                          Враг усраине

Коментар

2 х 10 от цитираните в предните постове, купени от България, светят наравно с късите.
                            Да отбележа:
                            (+) не греят. 15 min. на място стигнаха до телесна температура;
                            (-) луфтове между стойката на фаровете и тялото;
                            (-) разминавка от цената на сайта
                            Публикувайте отговор

Коментар

Не се засягам от епитета /все пак не съм ги правил аз/, но като всичко китайско едно работи друго не. Щом не пускат вода и щом светят повече от двата ми ксенона/който са си баш база за сравнение/ какво още да търся за няма и 50 лв.общо, от май месец съм с тях около 3000-3500 км. Ми те общо взето само за този сезон си избиха парите.Единствения недостатък е ,че на единият блиц ефекта тръгваше с първото включване а на другия се редуваха/блиц -постоянно светене/ та един познат им изкорми от платката по едно съпротивление и сега са без блиц ефект /което и без това май у нас е забранено/.

Коментар

Абе стига надскачане. Някои хора чудеса правят с поялника: сменят диоди от велосипедни фарофе и слагат на моторите... карат два пъти па ги свалят.
                                Днес минах по тунелите на Хемус- места където в повечето случаи съм се чувстваш сляп. По-добре е с тия LED-чета. Преди само с Осрам кул блу беше много изнервящо...
                                На мокро и тъмно не знам как ще е.
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X