Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за халогени за мотоциклет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за халогени за мотоциклет

Първоначално публикуван от дичето Преглед на мнение
    да ви се похваля от дългото ровене из ибея си купих това със алуминиев корпус 2 фара http://www.ebay.co.uk/itm/1414852771...%3AMEBIDX%3AIT Weatherproof 760LM 10W CREE Work Light LED Fog Lamp [ATTACH=CONFIG]832911[/ATTACH]

Тези са страшни!
    На 2 ендура съм с такива от няколко месеца и карам САМО с тях.
    В смисъл, почти не паля вече основен фар.
    Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Mitko69 Преглед на мнение
      Да ти спестя малко пари и нерви...........
      Тези който съм във момента са захранени от габарит през реле и са със отделен ключ ( палят се от копчето за фаровете,но мога принудително да ги изключвам ).
      За режимите знам,но никой за сега не може да ми отговори при тази конфигурация дали ще се получава ефекта на смяна на режима при всяко пускане на фаровете,защото АКО вземам те ще се вържат на мястото на старите.
      Относно водонепроницаемостта - фарове който сложих ги купих заедно,карал съм във дъжд със тях ( не си спомням силен или слаб,но ме валеше ) и нямаше проблем.Няколко дни по късно реших да измия мотора,не съм ги пазил специално,но не съм и пръскал от близо към тях и резултата беше,че единият изгоря.Почна да свети мноооого по слабо.Отидох и купих същият от същото място ( продават се по една бройка ), но вторият път взех превантивни мерки и хубаво ги нацапах около мястото където излиза кабела и м/у тялото и рефлектора/лупата/стъклото , както и да се нарича имаше разстояние което хубаво запълних със топъл силикон.
      За в момента няма проблем,доста дъжд ме е валял,един от последните пъти беше около 100 км,хубаво си ни намокри.

Та мисълта ми е,че май всичко е въпрос на късмет със китайските фарове или стоки.

Харесват ми като визия ,и като светене и донякъде като цена ( линка беше първият който ми попадна от Гогал ) , но засега се въздържам да си купя.

Още повече , че искам да сменя мотора и не знам другият дали няма да си дойде със някакви халогенчета.Не съм сигурен и точно какъв мотор ще си взема и дали тази форма ще е подходяща за тях и ................
      Сега - BMW R1200RT 2006 г
      Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
      По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
      По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
        Тези са страшни!
        На 2 ендура съм с такива от няколко месеца и карам САМО с тях.
        В смисъл, почти не паля вече основен фар.
        И аз вече съм с такива, но 15W, никакви забележки.
        The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Благодаря ви че раздвижихте темата...

Коментар

И аз вече съм с такива, но 15W, никакви забележки.
            Дай линк да си поръчаме
            Публикувайте отговор

Коментар

Тези от линка са 10w за 15 иска по голям корпус.

Коментар

Аве Румба покажи как свети, другото е ясно.
                Много се замислих да окича ДРа с такова. Слюдата ми е 20% затъмнена и вечер ми е малко некомфортно.
                Бях слагал ксенон, но с единичен фар е кофти. Ако изгори крушката, изведнъж ослепявам.

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                  Дай линк да си поръчаме
                  http://www.ebay.com/itm/2-X-15W-3Inc...5T7a~F&vxp=mtr

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Тези от линка са 10w за 15 иска по голям корпус.
                    Така е, 10 ватовите са 2 инча диаметър, 15 вата са 3 инча.

Коментар

Е то на тая цена е и при мен. С гаранция 1 г. Имам ги в склада. http://www.vromos.com/shop/led-farov...ht-vromos-15w/

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Е то на тая цена е и при мен. С гаранция 1 г. Имам ги в склада. http://www.vromos.com/shop/led-farov...ht-vromos-15w/
                        Препоръчвам ги страстно особено на тази цена, а и с гаранция от Бг.
                        Тези от Китай също дават някакви измислени гаранций, но трябва да им ги пратиш обратно и за да имаш шанс повече от 20% да ги получат, най-добре адреса да е написан на китайски, а не на английски. След което трбва да си случил на човек, които да си признае, че ги е получил и евентуално да ги смени. В повечето сучаи, мисия невъзможна.

Коментар

Препоръчвам ги страстно особено на тази цена, а и с гаранция от Бг.
                          Тези от Китай също дават някакви измислени гаранций, но трябва да им ги пратиш обратно и за да имаш шанс повече от 20% да ги получат, най-добре адреса да е написан на китайски, а не на английски. След което трбва да си случил на човек, които да си признае, че ги е получил и евентуално да ги смени. В повечето сучаи, мисия невъзможна.
                          Абсолютно съгласен!!!
                          Вторият к-кт са от Vromos, първите ги поръчах от чайна.
                          Почти няма разлика в цената а тук са с гаранция и ги взимаш веднага.
                          Иначе в интерес на истината в работата разлика няма.
                          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                            Абсолютно съгласен!!!
                            Вторият к-кт са от Vromos, първите ги поръчах от чайна.
                            Почти няма разлика в цената а тук са с гаранция и ги взимаш веднага.
                            Иначе в интерес на истината в работата разлика няма.
                            Е как да има, нали всичко от там идва, дори и "марковата" техника.

Коментар

Russian components, American components, ALL MADE IN TAIWAN!
                              Враг усраине

Коментар

Аз имах намерение да наснимам как светят но в момента нямам камера с мануални настройки под ръка.
                                Иначе на място в магазина ми "светнаха" различни варианти.
                                Основно изборът беше между 10 и 15W варианти - това няма как да стане през ибея
                                Тъй като аз ги ползвам за ОСНОВНА светлина, 15W вариант отпадна.
                                Свети по-добре но има сериозни отблясъци настрани и със сигурност ще пречи повече на тези отсреща.
                                Иначе от моята позиция беше по-добър заради по-широкият ъгъл на осветяване.
                                10W са с гладък рефлектор и са по-насочени.
                                Ако имаше 15W с гладък рефлектор щях да взема него.
                                Изобщо зависи за какво ще се ползва. Ако е за гората изискванията са различни при тези за на пътя!

10W

15W

С риск да замяза на реклама, и двата варианта са невероятно добри фарчета.
                                И няма никакъв сми да се поръчват от на майната си.
                                Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X