Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло за джетове за Хонда Доминатор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масло за джетове за Хонда Доминатор?

Здравейте колеги!Имам Хонда Доминатор 91' купен лятото.Когато го купих имаше проблеми и смених ангренажна верига и обтегач,сегменти.Понеже съм от морето мои приятели с атв карат с Yamalube масло за джетове и извънбордови двг.Реших и аз да си взема за мотора такова масло но сега се чудя дали е добра идея,смисъл дали е същото маслото като нормалното за 4т +добавки за водата?Мотора е на 300км с това масло (10w-40)вече но все ме човърка нещо да не му стане.Двг е след пълна ревизия.Посъветвайте ме
    Последно редактирано от damon; 19-03-14, 12:36. Причина: промяна на заглавие

От: Масло за джетове?

Извънбордовите двигатели по принцип работят на по-ниска температура (вода за охлаждане бол)... Със сигурност няма да се повреди от една година каране с това масло, но според мен добавките в него са за други "проблеми", а не тези които стоят пред едно АТВ...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мен това ме притеснява че едното е с въздушно(мотора),а джета с водно.

Коментар

Какъв е смисъла от това масло?

Коментар

Причината поради която го взех е че наблизо нямаше друго а и беше на добра цена.Смисъл че има на 1-2 места масла за мотори но не ми вдъхваха доверие(пазарил съм оттам за 2Т и мотора скова)

Коментар

От: Масло за джетове за Хонда Доминатор?

Куриерски фирми няма ли при вас
            Yamaha XT​M600E '98
            Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Абе има ама голям мерак имах да го подкарам тоя мотор .Реших да го сменя взех си вчера мотул 10w40 полусинтетика само ме притеснява че няма да може да излезе всичкото старо масло,защото при ревизия на двг го дават 2.4(толкова и налях) а при смяна на масло и филтър 2.0 литра

Коментар

Ще излезе. Ако няма централна стойка го вдигни на някаква касетка или трупче и докато изтича маслото го наведи напред-назад няколко пъти за да се оттече и от главата. Може и да развиеш филтъра за да го излееш, ако си го сменял наскоро и пак да го завиеш.
                Yamaha XT​M600E '98
                Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Джетовете и извънбордовите двигатели , нямат скоростни кутии и съединители. Добре , че си го сменил.
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Мерси много Колеги за отговорите!!! Тези дни ще го сменя

Коментар

Здравейте и от мен аз също имам въпрос за Доминатора който си купих скоро а именно с какво масло ми препоръчвате да го карам мотора е 98 година

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X