Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW R1100GS електрически въпроси...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BMW R1100GS електрически въпроси...

Здравейте колеги,
    Нещо съм разсърдил Бога на жиците в моя мотор и понеже не съм спец търся компетентни мнения и съвети.
    Първо ..машинката на предната спирачка явно си замина защото не ми светва стопа отзад..Разглобих и почестих всичко, но няма файда Цена нова към 35 паунда...но преди това ще потърся лоша връзка.
    Днес по време на каране ми изчезна и отоплението на дръжките. Проверих предпазителя, но си беше в ред/ не е изгорял..ама не топлят
    Предстои да разглобя ключа...Ако някой се сеща къде да търся проблема..ще съм благодарен.
    И последно слагам една снимка. Двата кабела излизат директно от батерията и завършват с букси,които са изолирани.Това за подаване на ток ли е....или нещо универсално

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC055.jpg
Прегледи:1
Размер:126.8 КБ
ID:6027919
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

От: BMW R1100GS електрически въпроси...

Не че знам къде са интригите при този мотор, но ми изглежда като проблем на снопа между рамата и кормилото.

Иначе стоп-машинка се проверява с омметър, още по-лесно ако омметърът има звукова функция.

Коментар

От: BMW R1100GS електрически въпроси...

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Не че знам къде са интригите при този мотор, но ми изглежда като проблем на снопа между рамата и кормилото.

Иначе стоп-машинка се проверява с омметър, още по-лесно ако омметърът има звукова функция.
      Благодаря колега! Аз също се замислих за това. Нямах възможност да разглобявам, но ще трябва
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X