Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Hawk x-60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Hawk x-60

Hawk x 60 е аларма за мотоциклет с имобилайзер, ремоте старт и т.н. Взех си я наскоро и я монтирах набързо. Т.е. само я сложих към акомулатора и вързах пищялката и говорителя. В главния си модул има шок датчик или там както се води, но ако се разчита само на него = 0. Трябва да го треснеш самия главен модул с нещо та да сработи.
    Въпроса ми - от фирмата производител в УК ми казаха, че има и десен и ляв индикатор, ма аз нещо не мога да схвана кой са точно. Има едно чудо книги с нея , на и там не пише кое точно се води индикатор. Дали самите жици не играят някаква роля ??? ето линк да на същата да видите за какво иде реч - http://www.ebay.de/itm/HAWK-X-60-MOT...ht_4958wt_1163
    Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

От: Въпрос относно Hawk x-60

Не се притеснявай. Шоковите датчици на моторите са много по-"приглушени" от автомобилните и има зависимост от масата на МПС-то.
    Примерно ще се задейства чак ако свалиш мотора от стойка.

За другото не мога да помогна.
    още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Значи не съм го сложил кадето трябва, зашото и шутове да му бия въобще не мъца. Чак когато ударя по седалката на която е закрепен тогава се обажда. Но ако седна леко на тая седалка пак няма никой.

Коментар

Според мен пробвай да закачиш шоковия датчик някъде по рамата, така ще "улавя" вибрациите най-лесно. При това трябва да е закачен стабилно и да има "твърд" контакт а не със подложки/двойно лепещи чудесии и т.н.
        Също някои шокови датчици имат "врътка" за настройване на чувствителността, провери дали и при този не е така, може да е малък отвор в който да се бърка с "часовникарска" отверка или нещо от сорта. Ако има потребителско ръковотдство в електронен вид, може да го качиш или да дадеш линк да разгледаме колективно

Не съм пробвал да изпопребивам моя мотор, но със сигурност започва да пиши само като го изправя от пачия крак.
        Калин - О88 б579I9I
        Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Ок, давам!!!

Installation manual:
          https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...975,bs.1,d.Yms

User manual:

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...975,bs.1,d.Yms

Благодаря !!!

Коментар

Мале мале тая ще дойде неква модерна. Само не ме кефи че не псува вместо да говори... Както и да е.

Така сега сериозно. Чувствителността на шоковия датчик се регулира от дистанционното. Има 4 нива:

1. Изкл.
            2. Ниска чувствителност
            3. Средна чувствителност
            4. Висока чувствителност.

Режим на настройка:

При изключена аларма (неактивна):

1. Натискаш едновременно бутона за заключване и бутона за тих режим.
            Сиренета пиука три пъти, мигачите светкат три пъти. Това значи че си в режим на програмиране на чувствителността.
            2. С бутона за заключване увеличаваш чувствителността, с бутона за тих режим я намаляваш. След всяко натискане сирената пиука съответния брой пъти (1-4)
            3. Излизането от режим на програмиране става с бутона за отключване.

Като изкл. алармата на мотора, ако диода мига значи някой пяница е залитнал и се е подпрял на него, което пък е задействало шоковия датчик :-Р
            Калин - О88 б579I9I

Коментар

Благодаря колега. Това го направих на Макс е ама пак същото по скоро ме тревожи тези ляв и десен индикатор който са описани на 8 стр. на мануала. Нещо не схващам това е за отделни някакви индикатори или ?

Коментар

В случая: indicator = мигач

Тва са жиците дето правят дискотека с мигачите :-Р
                Калин - О88 б579I9I

Коментар

Ох лелее!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X