Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HyperPro пружини на BMW R 1200GS 2004

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HyperPro пружини на BMW R 1200GS 2004

Поръчах и поставих прогресивни пружини на HYperpro .СНимки няма какво да слагам,но искам да докладвам ,че разликата с оригиналните ,които смених (безпричинно) е ОГРОМНА!!!Возията по асфалт и черно стана много по-стегната ,бе да се е втвърдила. Няма никакви странни залюлявания и потъвания на предницата ,характерни за модела. Не съжалявам за взетото решение.
    Чаках,чаках някой да помогне при поръчката и накрая си ги поръчах от МОторко -пристигнаха за по-малко от 10 дена.
    Монтажа го направихме с мой приятел и не е никаква философия.Единствените проблеми ,които имахме идваха от стоманени болтчета ,завити в алуминий...
    Да са ми честити
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

От: HyperPro пружини на BMW R 1200GS 2004

Да са ти честити! Аз откакто моторко продават такива пружини си мечтая поне една задна да сложа но в каталога им не открих за XTZ 660 91г. Не знам дали ще ми се навият да я търсят по размери, пък и дали ще пасне после на теглото на мотора и моето.
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

От: HyperPro пружини на BMW R 1200GS 2004

Опитай по телефона - в каталога им в момента няма никакви пружини,но щом им се обадиш...ДНес отново не можех да им се нарадвам.По вълнист асфалт обират страхотно неравностите.Потъвайки ,,тръгват'' меко и постепенно ,,затягат'' т.е. на сгъване действат ,като амортисьор...и вече нямам ,,плаваща'' предница

Последно редактирано от churov; 10-07-12, 21:39.
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X