Наскоро ми протече малко едното уплътнение на кормилните демпфери или както се наричат телескопичните тръби управляващи предното колело("коловете"- така съм виждал да ги наричат някои, ама не ми звучи технически). Трябва да си призная,че малко ми бяга техническата терминология по моторите.
/мотора е BMW F650GS 2006/
Та на въпроса... освен инструкциите как да си ги сменя , намерих и ето това нещо на линка http://sealmate.net/
После попрочетох малко форуми и се заех. Изрязах си такъв инструмент от гладка пластмасова бутилка, стараейки се да докарам същата форма като това дето американците го продават за $5. После следвах инструкциите от клипчето. Резултата е, че теча спря.
Сега въпросите:
1. Накой друг пробвал ли е този метод на лечение и какви са резултатите?
2. След колко време се очаква да протече отново?
Поздрави
Георги
					/мотора е BMW F650GS 2006/
Та на въпроса... освен инструкциите как да си ги сменя , намерих и ето това нещо на линка http://sealmate.net/
После попрочетох малко форуми и се заех. Изрязах си такъв инструмент от гладка пластмасова бутилка, стараейки се да докарам същата форма като това дето американците го продават за $5. После следвах инструкциите от клипчето. Резултата е, че теча спря.
Сега въпросите:
1. Накой друг пробвал ли е този метод на лечение и какви са резултатите?
2. След колко време се очаква да протече отново?
Поздрави
Георги
.За маслото ни намери мануал и виж колко милилитра се наливат,но най-добре е да видиш и разстоянието колко го дават,става по-точно.Огледай си пак коловете,много често се члучва да има цънки по сания кол,предизвикани от камъчета или най вече,от набитите насекоми по коловете който малко хора си играят да чистят и мият и с времето корозират и нараняват ствола на кола.Действай смело,ако са ти добри симерините и не са напукани,свали ватрешната прижина ,развий я и отрежи едно парченце ,после пак я завий (по този начин я правиш по къса и съответно по-натегната) в повече от случайте се оправя и кара доста.Ако ли не взимаш нови с прахообирателите не са скъпи предполагам 20-на паунда са в Англия.Поздрави и да ъпдейтваш темата,успех

Коментар