Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зегер клещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зегер клещи

Трябват ми подобни на тия зегер клещи на поносима цена и нещо не намирам http://www.beta-tools.bg/article.php?id=1034L

Някой да знае къде мога да намеря? Занимавам се тук с един спирачен апарат на колата и не мога да сваля една зегерка. Трябват такива извити дълги клещи...
    LZ2NKM

От: Зегер клещи

тъкмо миналия ден се шляех в един магазин евтинджоз продукция намиращ се в Кауфланд Младост. И имаше такива и подобни клещи за без пари
    Въпреки това, мисля, че ще ти свършат работа!
    Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Ако тези ти вършат работа, ги има в Моторко - 13 лева, мисля, че е тънкаж.

Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Първоначално публикуван от Aloud Преглед на мнение
        тъкмо миналия ден се шляех в един магазин евтинджоз продукция намиращ се в Кауфланд Младост. И имаше такива и подобни клещи за без пари
        Въпреки това, мисля, че ще ти свършат работа!

Искаш да кажеш, че има такива като Бета-та? Които са огънати и дълги. Понеже на доста места има огънати под 90 градуса, но са къси от сгъвката нататък. Трябват ми от ъгъла нататък да има поне едно 4 см.

Първоначално публикуван от balkanski Преглед на мнение
        Ако тези ти вършат работа, ги има в Моторко - 13 лева, мисля, че е тънкаж.
        Да, тези са хубави да си ги има човек, но в случая няма да свършат работа...
        LZ2NKM

Коментар

43 лв. NW Solingen.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не може ли да се направят с обикновени такива за 3, 4 лева, хвани ги на менгемето и им играй 2 чука и все нещо ще стане . Толкова предполагам ще ти свършат работа. Даже можеш и да си нагласяш ъгъла.
            Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Има такива дълги в практикер. Но не са им заточени върховете за зегерки трябва да се пипнат на шмиргела. По 10-тина лв. са.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Преди 2 години си купих комплект от 4 броя (2 прави - на сгъване и разгъване, и 2 криви - пак на сгъване и разгъване). Китайски. Нямам оплаквания. Купих ги от кварталната железария до пазара в Красна поляна.

Не бяха някаква космическа цена. Мисля под 40лв. 4-те.

До тук са ползвани за разни полуоски, карета и прочие, до към 35-40мм диаметър. За по-голям диаметър не знам дали ще устискат - просто не съм опитвал. Засега няма данни да са по-меки отколкото трябва.

ПП: Кривите не са на 90 градуса, а на 45.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля че знам за къде са ти необходими за задни апарати на VW.ако е за там съм ги изваждал с прави.

Коментар

Първоначално публикуван от BRANKO86 Преглед на мнение
                    Мисля че знам за къде са ти необходими за задни апарати на VW.ако е за там съм ги изваждал с прави.
                    За Нисан са, но те са подобни всички задни апарати с ръчна. Има по две труднодостъпни зегерки. Извадих ги някак си - взех едни по-дълги клещи, но как ще ги слагам не знам. Все се надявам, че ще е по-лесно, но това ще е другата седмица като ги "рециклирам" напълно...
                    LZ2NKM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X