Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Невероятно!
Свий
X
-
От: Невероятно!
Прав си. Повечко ти е гроздомицина, но не това ме вълнува в момента.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеА сега ми стана ясно,всички копират БМВ но не могат да леят алуминий като германците.
Благодаря на отговорилите, ще докладвам като се оправя.
Коментар
-
Ако оста може да се намери и амортисьора се разглобява може да се смени само остта. Аз съм с два амортисьора Олинс и тая зима сменях осите, като цената за двата беше около 250 лв. общо с доставката от Швеция. Но при Олинс нещата са молко по-различни - там всичко е консуматив и може да бъде сменено... Не знам тук как е.LZ2NKM
Коментар
-
Заваряване, защо пък не, при сегашните технологий в заваряването, добър заварчик, ще се завари и ще я забравиш. То с ново и баба знае, наблегни на този вариант, за тая пръчка сигурен съм няма да ти струва почти нищо. Не се хващай много за сухата теория.Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнениеНе мога да повярвам.
[ATTACH=CONFIG]363400[/ATTACH]
Някакви идеи? Заваряване?
Утре разглобявам за обстоен преглед.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Точно така я, какви неща сме заварявали та това ли.Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнениеДокладвам.
[ATTACH=CONFIG]363697[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]363698[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]363699[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]363700[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]363696[/ATTACH]
И после.
[ATTACH=CONFIG]363701[/ATTACH]
Благодаря отново на отзовалите се!При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Ахааааа, ухото се е скъсало, не оста. Не се виждаше добре на първата снимка. Така по се ядва.
Да ти е честиото!
Дано не се случва, разбира се, но ако вземе да се скъса заварката, кажи да имаме едно на ум да не се изхитряваме.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
Коментар
-
Не е просто ухо, има сферичен шарнир и заварката в този смисъл е малко деликатна.Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
Дано не се случва, разбира се, но ако вземе да се скъса заварката, кажи да имаме едно на ум да не се изхитряваме.
Разбира се, ако се скъса ще предупредя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар