Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработване на скоба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изработване на скоба

То всъщност не е точно скоба, ама не знам как се нарича на български. Поставя се отпред м/у двата ботуша за допълнително усилване против усукване.
    Знаете ли къде могат да ми изработят такова нещо и дали ще излезе по-евтино от купешките ($99 без доставката). Не е задължително да е точно същата форма. http://www.fastfromthepast.com/servl...XJR1200/Detail

От: Изработване на скоба

Мога да помогна с изработването на този детайл, но мога да го направя само изцяло от метал. И при зададени от Вас размери.

Коментар

Това е доста отговорен детайл и е нужна доста точна изработка! Правих подобно нещо за МЗ-та навремето, в един завод. Беше от алуминий и се строши. Стоманено пък ще е много тежко. Аз лично бих си купил купешкото за тия пари!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Захвата може ли да се използва от тройника (чрез срязване и отделяне само на захвата, и дообработка) и направата само на средната част ?

Коментар

И според мен може да се преработи някой стар тройник, но размера трябва да е точен до милиметър иначе втулките ще заминат за отрицателно време. Другия вариант да провериш по моргите -Яхиново, Бобошево...от някой друг мотор оригинално, но пак спазвайки точният размер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X