Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде в София ремонтират кори?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде в София ремонтират кори?

Здравейте,
    След нелепо падане в маневреното хале пред гаража и последвалия неуспешен опит да вдигна мотора-прекантарих го и той пак падна на другата страна, и аз отгоре му, щото непускам (две падания за 15мин. ), спуках и двете му кори (спойлера), не знам как се казват.
    Та моля за помощ-кой, къде би могъл да ми ги залепи. Изобщо има ли такава услуга в сервизите. Ако няма ще си ги оправя сам, но ще изчакам да ми поотмине малко...
    Щетите на са големи, но е неприятно, особенно като се има предвид тъпата ситуация. Мотора е YАMAHA Fz 600-2001г., ако това има значение.

Предварително благодаря!

п.п. Утре ще кача и снимки.
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

От: Къде в София ремонтират кори?

Ами колега, аз не мога да ти дам съвет за сервизи в София, но ако са само спукани мофже да си ги поправиш и сам, и то доста лесно! Взимаш малко стъклен плат, малко епоксидна смола и подлепваш от долната страна. На прима виста се сещам за Любо Африката, той се знаимава и с лепене на спойлери.
    Yamaha XT​M600E '98
    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
      ... Взимаш малко стъклен плат, малко епоксидна смола и подлепваш от долната страна. На прима виста се сещам за Любо Африката, той се знаимава и с лепене на спойлери.
      Благодаря!
      И аз си мислех за епоксидна смола, но ме притеснява едната пукнатина.
      Защото тя е както отстрани така и отгоре, т.е. намесата ми ще е видима.
      За съжаление "стъклен плат" нищо не ми говори.

Благодаря още веднъж!

Коментар

Ако са оригинални, а не от епоксидна смола, Филъо може да удари едно рамо http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=112680
        Да погледнеш от вътрешната страна на спойлера за таблицата с материала от който е направен.
        Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
          Ако са оригинални, а не от епоксидна смола, Филъо може да удари едно рамо http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=112680
          Да погледнеш от вътрешната страна на спойлера за таблицата с материала от който е направен.
          Поздрави!
          Оригинални са. Благодаря много за линка, ще пробвам и като, че ли след това ще трябва да ги боядисам.

п.п. Снимки не успях да кача, въпреки, че изчетох доста теми (не се инсталира FTP-клиента).

Поздрави!

Коментар

Може да наминеш, както казах ще помогна. Имам цялото оборудване, а мога и да ти ги пръсна после.

Коментар

Ако искаш питай и при бай Любо броняджията между Сточна гара и ул. Козлодуй не е скъпчия и добре работи. Но после кит и боя задължително . Той ми прави спойлерите след като ме удариха а вярвай ми Кавазаки GTR има доста пластмаси . 0888506356 Любо - брони . Поздрави !

Коментар

Ей тук има описано как можеш да си ги поправиш и сам. Т.е. един от вариантите
                http://www.smehurko.info/moto/tech/spoiler-repair.html
                Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

ГОЛЯМО Благодаря!

@ Филип Георгиев-предложението ти ме заинтригува! Надявам се следващата събота/неделя да съм по-свободен и с удоволствие ще намина, и задължително ще почерпя....
                  Чрез ЛС ли предпочиташ или чрез тел. номер в подписа ти да се свържа с теб?

@Ilarioncho- страхотно описание на процеса/ремонта, впечатляващ резултат.
                  МНОГО ПОЛЕЗНО.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ за ценните съвети!!!

Поздрави!
                  Последно редактирано от Гриша; 20-02-11, 10:50. Причина: Добавка

Коментар

Без значение, както ти е удобно.
                    Поздрави!

Коментар

Бай Любо броняджията дали още е около Сточна гара? Ако има по-нова информация по темата може ли да споделите. Сама няма да мога да лепя със сигурност

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:534253_10200418453523160_1632560393_n.jpg
Прегледи:1
Размер:80.0 КБ
ID:5509275Натиснете снимката за да я уголемите

Име:988704_10200418454323180_1266804376_n.jpg
Размер:59.2 КБ
ID:5509276
                        Тези неща с какво лепило/материал мога да ги залепя читаво? Километража си работи и не ми се купува нов...

Коментар

И другия въпрос - на спойлерите са се отчупили предимно скобите да захващането и въобще прикрепващите елементи а не видях никъде те могат ли да се "изградят" или има друг чалъм за закрепването им.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1097950_10200418480043823_352200022_n.jpg
Размер:38.6 КБ
ID:5509318

Коментар

Първоначално публикуван от magitolo Преглед на мнение
                            Тези неща с какво лепило/материал мога да ги залепя читаво? Километража си работи и не ми се купува нов...
                            Епоксидна смола, добави и парченце платно от фибростъкло когато лепиш със смолата.

Коментар

Първоначално публикуван от magitolo Преглед на мнение
                              И другия въпрос - на спойлерите са се отчупили предимно скобите да захващането и въобще прикрепващите елементи а не видях никъде те могат ли да се "изградят" или има друг чалъм за закрепването им.
                              Първото нещо което ми идва на ума е да се залепи подходящ материал за да се изгради отвора, а след това да се залепи шайба с подходящ размер отзад, за да се подсили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X