Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна семеринги на предница BMW k1200rs
Свий
X
-
От: Смяна семеринги на предница BMW k1200rs
маслото за смяна го дават 0,5L за всеки от коловете и да е 10w.Последно редактирано от drago varvar; 17-02-11, 19:55.Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
-
Това е от бумци, което ми предлагат.Дано го имат налично.
Vesrah AR-3508......... Размери: 35-48-11.......... 20.00 лв
Семерингите на Vesrah са произведени в съответствие със стандарта JIS B 2402-4. Използваните материали са много по-износоустойчиви в сравнение с реципрочните използвани при производството на семеринги за ротация, като NBR или други полиуретанови и гумени материали. Семерингите на Vesrah са проектирани и произведени при стриктно спазване на O.E. спесификациите, например, всеки уплътняващ ръб е обработен идивидуално за да се постигне идеален контакт.
Пълен каталог на Vesrah » .Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение. А кой е Ники и защо на двойна цена?Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
Коментар
-
20лв. на бройка ми се струва дори евтино, но аз от Весрах не съм никак доволен, на ДР-а ми изкараха няма и 400км. и то по асфалт и протекоха. От ариете съм много доволен, досега нямам протекла предница с такива.
Коментар
-
Аз явно съм най-големия карък и Каморските семеринги са с 48 външен диаметър, а оригиналния ми ботуш на предницата е с вътрешен диаметър 47. Някой можели да ми намери семеринги за предница с размери 35х47х10? Този магазин ще го прозвъня след празниците пък да видим
http://www.v-moto.net/index.php?opti...d=45&Itemid=28
Ето това ми е стария.
Последно редактирано от drago varvar; 04-03-11, 13:51.Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
Коментар
-
Вчера ги поръчах от В-мото във Варна и днес ми пристигнаха, дано вече станат 35-47-10.
nigell и аз немога да си го обясня тоз 1мм разлика при условие, че предницата ми е оригинална не е сменяна.Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!
Коментар
-
След съвета на Драго проверих семерингите /като вдигнах прахоуловителите/ и се оказа , че семерингите за 35х47х10/10,5
след консултация със специалиста по BMWта
отговора дойде много бързо и сега чакам доставката
с е-конт до София е 5,74лв
22лв е семеринга + 5,74лв доставка
общо-27,74лв
семеринга е на ERIETE - най-доброто на пазара
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар