Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръкохватки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ръкохватки

Имали по-евтина алтернатива за ръкохватки, имам подгрев.

http://cgi.ebay.de/GRIFFGUMMIS-GRIFF...item4cf498e1ae
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

От: ръкохватки

Здравеите колеги,мисля че мястото да се включа е точно тук.
    Имам една идея да започна да произвеждам ръкохватки от силикон за мотори и велосипеди и цената със сигорност ще бъде по ниска.
    Разполагам с нужната техника,но тъй като изработването на инструмент за това производство е доста серйозна инвестиция искъм да попитам,смятате ли че има търсене на такива ръкохватки и биха ли оправдали вложените средства.Задавам този въпрос защото не съм моторджия и нямам представа за този пазар но мога да се включа което ще е от полза за всички.
    Не си правя реклама,просто искъм да разбера засложавали си да се захващам с това.
    Благодаря предварително.
    Кия Спортидж 2000тди
    Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Така както си питал няма как да се даде конкретен отговор. Заслужава си, но зависи на каква цена ще ги продаваш, защото често пъти се оказва, че собственото производство излиза по-скъпо от това на големите фирми, макар да се оказва по-качествено.

Драго, май по-евтино и ново няма да намериш

Коментар

Значи,ако има по сериозно търсене цената ще е доста по ниска,да не кажа в пъти.
        Кия Спортидж 2000тди

Коментар

А ориентировъчната им цена каква е?Също така какви модели ще има, с каква "шарка" и т.н.?А за търсенето - може да си ги пускаш и из ибеи да се продават.В Англия има доста фирми и фирмички който предлагат алтернативни на по-скъпите и известни "маркови" продукти на доста атрактивни цени понякога.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение

Драго, щом си с подгряване модела, който ти трябва е 01690/F/24 на Ариете.

http://www.ariete.com/en/catalog/road/marche/bmw/

В него и двете ръкохватки са с вътрешен диаметър 24мм.
            Дали ще го купиш от и-бей или някой италиански нет магазин е все едно. Цената е подобна на тази в твоя линк, т.е. около 18 евра за комплект.
            Чакам моите да пристигнат тези дни и ще опиша смяната в картинки.
            Почти във всеки друг случай ще трябва да си купиш 2 комплекта и да ползуваш само десните ... защото те са 24 мм, а левите са 22мм.

@siliko - може да произведеш каквото и да е. Ние ще му се радваме, ще го наредим до другите и ще започнем да го измъчваме примерно в тази тема.
            Цената не е единственото съществено нещо. Ръкохватките изкарват по 100 хил.км. и повече. Има меки, твърди, цветни, с много релеф, с малко ...
            Едва ли тук ще ти напишем бизнес стратегия. Ако си предприемач - действай.
            Мога да ти обещая, че няма да гледам с предубеждение на тях заради българския им произход и липсата ти на опит. Дори и да струват повече от Ариете или Прогрип.
            ______2
            Е = MZ

Коментар

От: Ръкохватки

Не знам дали има пазар за това тук, но ако започнеш да правиш, аз ще си поръчам веднага. На мен ми трябват с по-голям външен диаметър и да са от материал който няма да се прецака от нагряването.
              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

В процес на проучване съм за изработка на матрица,като за начало за някой универсален модел и дано сте ме разбрали правилно че става дума за обикновенни ръкохватки само че от силиконов каучук.
                Да попитам нещо тези размери Ф22 иФ24 стандартни ли са?
                Що се отнася до опита спокойно мога да кажа че имам доста голям,по скоро ме притеснява малкия и свит пазар у нас и недоверието в нащо производство,а то не е по лошо от другото.
                Кия Спортидж 2000тди

Коментар

Е, то нашето производство като покаже качество няма как да не се хареса.

Коментар

+1
                    Аз също винаги бих избрал Български продукт пред чуждо (Китайско?) производство, но трябва да е с качество.
                    Това, че нещо е Българско никога не е било причина само по себе си. За мен де...
                    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение

Поръчах си все пак тези и днес ми пристигнаха. Продавача ме изненада, освен ръкохватките ми беше изпратил и шоколадче много вкусно. Иначе дръжки като дръжки. Димо оригинално и аз съм с такива, а онези дето ми ги показваш са за модели на BMW след 2002.
                      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Щастливец си ти Драго Аз мойте втора седмица ги чакам от приятел от Италия ... и няма да има шоколад.

Не знам що пишеш, че са различни , при положение че тези, които си показал са точно същите. Ето за тези говоря:

______2
                        Е = MZ

Коментар

Точно таквиз като показаните си монтирах миналата пролет на К-то - "Ариете" за 40 кинта Прилични са.

Коментар

Димо аз те разбрах за тези

http://www.ariete.com/en/catalog/road/marche/bmw/

Коментар

Аз затова ти написах и номера 01690/F/24
                              Впрочем 01690/F са 22-24мм, а 01690/F/24 са за ръкохватки с подгряване.

Змей, ти откъде ги взе ? Че моите нещо се бавят ...

А трябва да отбележа, че има и едни КТМски, които също могат да станат (могат да скрият канала с жилото), но са 22 на 24мм, т.е. трябват два комплекта.
                              ______2
                              Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X