От: София-Кейп Таун
Брово, много яки снимки, а тази с манекенките направо ме убива
.Интересно как и от кьде ги намерихте тези абитюрентки точно в средата на нищото?
Поздравявам ви и все така весело.
Брово, много яки снимки, а тази с манекенките направо ме убива
Поздравявам ви и все така весело.
. Сутринта тръгнахме първо до БМВ и после от там Мони продължи за КТМ. Оставих мотора в 08.00 часа и ми казаха, че около обяд ще е готов. А сега де, викам си Бойко в туй индустриално поле какво ще правиш. Тръгнах да търся банкомат, ча да си платя после и така от сграда на сграда минах пеш 16 километра и се върнах в хотела да си чакам. Доста си походих, ама като докопах закуската в хотела всички много ми се радваха, че чак идваха да ме питат дали още нещо ми трябва. Една мома пък полюбопитства дали ще изям всичко. Викам си, ти моме стой и гледай, че както съм отслабнал бая имам да наваксвам. Не се изложих. В 12.00 наистина се обадиха, че всичко е готово. Взех си мотора, където за смяна на масло, въздушен филтър и проверка на всичко ми взеха 106 долара и то при положение, че филтрите си ги нося от Камор Ауто. Не си поплюват. Изкарах си мотора и го заведох на баня, след което отидох при Мони, че той сменя масла, филтри, вериги, пиньони, сложна работа, но за африканските стандарти на работа и там се справиха сравнително бързо, та дори си спазиха и обедната почивка. Тука няма как както при нас да отидеш в сервиза и да кажеш давай, че бързам. Ти може да си бързаш, ама той майстора не бърза. Има си работно време, почивки и чак тогава идва твойто бързане.
))
Коментар