Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рокерски престъпни банди настъпват към България???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рокерски престъпни банди настъпват към България???

Привет на всички в този раздел на форума ни,тази новина привлече вниманието ми и ме накара да се замисля дали въобще е възможно това да се случи в България.
    Да си кажа честно не съм и предполагал че има такива банди в Европа а и не бях се интересувал въобще,а и ако дойдат какво аджеба ще правят и въобще ще оцелеят ли в тази враждебна среда.Разбити пътища по каквито ще им е трудно да си яздяд,шофьори камикадзета на пътя и на всичкото отгоре ще трябва да снасят и на полицайте,не дай си Боже някоя Ромале групировка с основна дейност металопреработка да им обяви война-ще се наложи да се пребират с автобуси в Европата
    Поздрави и светъл ден

Самата новина; http://dnes.dir.bg/news/evropol-roke...i-6827424?nt=4
    Последно редактирано от SIM; 31-07-10, 10:57. Причина: пропуск
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

От: Рокерски престъпни банди настъпват към България???

Каква точно новина ти е привлякла вниманието, защото както си написал заглавието излиза, че вече "настъпват" и се чудиш какво ще стане, а от поста ти излиза, че си чел за някъде си и се чудиш за България. Конкретно заглавието на поста ти е точно тип журналистически похват за привличане на вниманието. Поне да беше дал линк към "новината". Не всички сме запознати с нея.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Хаха сори-добавих и линка в поста си
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

На Канарите от 2-3 години берем ядове с тия .Бившият ми шев-норвежец ,разправя ,че в Норвегия са най-силната мафия и моторджиите са просто най-долната прислойка на организацията Хелс Ейнджълс .Малко вероятно ,да не кажа невъзможно ми се чини тия да прокопсат по нашеско .
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Тук е по-възможно да се появят банди цигани с мотоделтапланери и подводници, отколкото този тип рокерски банди!
          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Не мисля . Сегментите в които работят, по нашенско отдавна не търпят вакум .Няма да им е лесно да се наместят , или ако се намесят ще е с протекция "от горе" . Не става да доидеш и да кажеш : "Добър ден , от днес аз ще продавам .." Нали ще те застрелят веднага ....
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              и моторджиите са просто най-долната прислойка на организацията Хелс Ейнджълс .
              Интересно ми е кои ли са другите по-горни и възвишени "прислойки" на организацията Хелс Ейнджълс?!

Между другото тия "Ангелите" имат клуб в съседна Гърция. Даже оня ден карах зад един носещ клубната жилетка в България (идваше от Гърция). Със сигурност знам че има и български клубове симпатизиращи и подражаващи на "Ангелите от ада". Копията са все още твърде бледи за да са ясно видими.
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Поредния журналистически ташак /и плюене по думата "рокер"/! Ако някой е решил да се занимава с наркотици не е виновен за това, че кара мотор. Да, чувал съм за симпатии към "Ангелите" от страна на 1-2 наши клуба, но който симпатизира на някой футболен клуб става ли веднага ултрас? Друг е въпросът, че в BG всичко е възможно /особено ми хареса това за циганите с делтапланите!/ защото няма нито държава нито общество, а всеки се е овълчил срещу всичко и всички. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  Интересно ми е кои ли са другите по-горни и възвишени "прислойки" на организацията Хелс Ейнджълс?!
                  Надявам се ви е известно ,че има йерархия и в организираната престъпност .Дребните риби или момчетата за всичко са байкърите .В държавите в които Хелс Ейнджълс съществуват отдавна са замесени хора от политиката и правителството .Кои са "възвишените" прислойки на организацията не зная .Проверете при "Свидетелите на Йехова".Ако и там не знаят опитайте при психоаналитик .
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Това, че в заглавието има думата рокер, не означава че темата е за този раздел. Ако иска някой да я премести при примерно в "Обратна връзка с обществените институции", щото от темата трябва да се интересуват най-вече държавните институции. Иначе няма смисъл да си чешем езиците върху поредната журналистическа глупост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X