Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родео на сухо.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Родео на сухо.

Ако купя на старо един от тези изкуствени BullRodeo и му променя програмата за изхвърляне с по-рязка, дали няма да могат да се създадат инстинкти за правилно изхвърчане ???

Темата произлиза от тук.
    Последно редактирано от giorgio; 11-06-10, 16:37.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

От: Техники на падане !

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Ако купя на старо един от тези изкуствени BullRodeo и му променя програмата за изхвърляне с по-рязка, дали няма да могат да се създадат инстинкти за правилно изхвърчане ???
    Монтирай го някъде, примерно на събора и идвам с цяла екипировка и ожулена каска да тренирам. Може и игричка да си спретнем.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз за това взех да си мисля .
      Само засега не съм установил електрически ли се командват движенията или е накакъв механизъм.
      Ако е механизъм, Джорджо все ще измисли как да го преправим.
      Ако е с програмка и аз мога да се пробвам, пък има и доста колеги дето разцъкват едночипови микрокомпютри.
      Вместо рога му насаждаме едно кормило и....екшън.

Коментар

И аз за това взех да си мисля .
        Само засега не съм установил електрически ли се командват движенията или е накакъв механизъм.
        Ако е механизъм, Джорджо все ще измисли как да го преправим.
        Ако е с програмка и аз мога да се пробвам, пък има и доста колеги дето разцъкват едночипови микрокомпютри.
        Вместо рога му насаждаме едно кормило и....екшън.
        Системата, която съм виждал е с хидравлика и променят скоростта с дебита на помпата.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От: Родео на сухо.

Това което пък аз съм виждал, е система от 4 хидроцилиндъра, захванати с ябълковидни шарнири към седлото. Захранват се със сравнително мощна помпа, през пропорционални разпределители. Всичко това, управлявано с едно процесорче, дава възможност за различни режиими и като движение и като скорости, че дори и първа производна, сиреч ускорения.
          Последно редактирано от giorgio; 11-06-10, 16:41.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ник, идеята ти е страхотна - ако не се придобият упадъчни навици, барем веселбата ще е на ниво

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
              Ник, идеята ти е страхотна - ако не се придобият упадъчни навици, барем веселбата ще е на ниво
              Наколенки , налакътници и с...... Прашки

Коментар

Ник, идеята е много свежа и забавна, но все си мисля, че основните проблеми с мотора не са как да слезеш от него, а какво да правиш с беглото разминаване в твоята, на мотора и на терена скорост.

Коментар

Не мога да те разбера. Не можа да се пребиеш кадърно с мотора и сега си търсиш по-добър вариант ли?

Не се занимавай с глупости, оздравявай и по внимателно с моторетката, ще добиеш навици и всичко ще е наред.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ако купя на старо един от тези изкуствени BullRodeo и му променя програмата за изхвърляне с по-рязка,
                    ми то да му вземем и една крава, от тая категория, и да събираме парички от сеира, а?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X