Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курсове кат. А? Трябва ли да се явявам на листовки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Курсове кат. А? Трябва ли да се явявам на листовки?

Здравейте,
    искам това лято да изкарам кат. А. Въпроса ми е при наличие на кат. Б трябва ли да се явявам пак на листовки и какво точно представлява самия курс и изпит. Също искам да помоля ако някой може да ми даде координати на инструктор при който мога да искарам категорията в гр. Бургас и колко струва? Знам че доста хора карат без книжки но най-мощното на две колела на което съм се качвал е скутер 125cc и предпочитам да изкарам курса ако има какво да се научи, Мерси

От: курсове кат. А в Бургас? трябва ли да се явявам на листовки?

Последно имаше в СБА до ВХТИ в славейков и при АУЦ-волан до кръстовището по пъте към созопол и конлука
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

Коментар

При наличие на Б категория изкарваш /сега не помня колко часа кормуване / и се явяваш на изпит на полигон,не се явяваш на лисовки.
      Като цена на курса трябва да попиташ във местното СБА,във Плевен беше около 100лв. но и доста отдавна.

Коментар

Виж в тази тема, има информация какво представлява самият изпит. Иначе, както каза колегата, листовки не трябва да караш, но цените вече са съвесем други, особено в по-големите градове.

Коментар

Миналия месец в Перник цената на А категория беше 430 лева. В София - 450. Това не включва таксите в КАТ. Там са още 30 лева за обикновена (30 дни) услуга.
          Както казват колегите по-горе: при наличие на В категория се кара само кормуване (около 20 часа), полигон и градско. Необходимите документи са: копие от диплома, копие от шофьорска книжка и лична карта, медицинско (и то е 15 лева) и снимка (която не разбрах защо я искат, при положение че в КАТ те снимат отново). Това ми искаха на мен, предполагам, че в Бургас няма да е по-различно.
          Поздрави и успех!
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

От: Курсове кат. А в Бургас? Трябва ли да се явявам на листовки?

Тези дни Джамбазов се сдоби с категория А. Изкара курса в Поморие... Най-добре говорете с него.

П.П. Не е зле да попълните графата с местожителство. Ако не бяхте написали, че става дума за Бургас, едва ли щяхте да получите нужната Ви инфирмация.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От: Курсове кат. А в Бургас? Трябва ли да се явявам на листовки?

Ако си изкарал В категория наскоро няма да минаваш листовки, но ако е било преди няколко години може и да се наложи да ги караш наново, защото имаше разни промени в законите и уж листовките били нови, но най-сигурно е - отиваш там където ще караш курса и ще ти кажат всичко на място. Упсех!
              Колкото повече, толкова повече! - казъл Мечо Пух и умрял от свръхдоза...

Коментар

От: Курсове кат. А? Трябва ли да се явявам на листовки?

Няма значение че имаш категория В пак трябва да минеш листовки.

Коментар

Първоначално публикуван от VIKI RACING Преглед на мнение
                  Не е така. Изкарах курсовете преди 3 месеца в Поморие и се явих пред КАТ в Бургас. Не се явяваш на листовки. Само кормуване - полигон и градско. Курса е около 20 часа. Струваше общо 550 лв. Необходими документи - копие от диплома, копие от шоф.книжка и лична карта, медицинско и снимка.
                  BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                  LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                  Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Тук при нас е същото полигон и градско и си готов преди 5месеца и аз изкарах книжка и ми излезе 250лв.
                    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от VIKI RACING Преглед на мнение
                      Няма такова нещо! При наличие на кат. В се явяваш само на практическата част на изпита - полигон и градско след като минеш полигона. Преди две години полигона беше от 5 елемента без право на грешка. След като го изкараш, караш градско като изпитващия се в вози в автомобил след теб...
                      LZ2NKM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X