Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каска без пари!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каска без пари!

Миналият петък в късния следобед звънна телефона , а жената , която беше по-наблизо като видя , че е непознат номер, заключи с лошо пламъче в очите -" това е някоя твоя прителка".Изигравайки сцена на несправедливо обвинен хванах телефона и звъннах на непознатия номер, като го подадох на жена ми. Тя ми го върна усмихната- на другия край се оказа мъж , който се представи като Петър Петров от списание "Мотоклуб" и който ми съобщи благата вест ,че печеля шлем за мотокрос от седмичната томбола на любимия журнал. Мина седмица и наистина се появих на последната страница на журнала и буквално се насрах от кеф-голяма хвалба ,голямо нещо .Работя професия изискваща строгост в поведението и вида и общо взето учудих всички познати и колеги с хвалбата, че моята физиономия е на едно с тази на Роси/те повечето не знаеха кой е , но аз пък разяснявах усърдно/ . Почнах да ровя в нета и разбрах повече за "CMS" шлемовете , вносителя /впрочем единодушно оплют от блогърите/ за България , но вечер като си легнех и сутрин като станех виждах в пред очите си супер як, шарен, свиреп шлем живота ми от черно-бял стана цветен, ярък и вълнуващ и всички опасения и съмнения относно възможни предстоящи кофти моменти се бяха смалили и изглеждаха напълно незначителни......
    ...продължава...

До: Каска без пари!

Честито! Хубаво е човек от време на време да поспечелва нещо, а и списанието си го бива.

Коментар

Хее, честито..

Завиждам ти за предизвиканите позитивни емоции..

Приятно е..

Коментар

Ами да си го носиш със здраве дето се вика и да не се налага да изпробваш здравината на шлема
        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Мина се седмица и вече трябваше да отида до София /аз съм плевенчанин / да си взема каската от магазина на Априля, защото вече идва новия брой.Хъката -мъката -"Жена трябва да ходя за наградата ,че ще я изгубим, тръгвайте с бебето хем ще се разходим","Сакън , малки сме тръгвай сам", а аз това и чакам /точно сам нямаше да съм, де/, но след кратък размисъл "главата" на семейството каза "абе ние ще вземем да дойдем ,че да ще вземеш някой друг/някоя друга се имаше впредвид ,но нали сме културни/ и не след дълго се отправихме весело на път, като не пропуснах бензиностанцията където налях естествено за 50 лв. бензин и се изстреляхме към столицата на родината.Още на Лукойла на Ябланица щерката като прегърна едно кученце, та се наложи да я вдигна за да мине играчката на баркода, оказа се 30 лв., но нали сме тръгнали на печалба, няма да се пазарим и продължихме в прилично настроение към София....)

Коментар

Първоначално публикуван от yoyoma Преглед на мнение
            ... и продължихме в прилично настроение към София....)
            Много далеч тази София... Цяла седмица и още не сте стигнали...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Та като стигнахме София, точно преди да влезем , беба се наака не един , а на два пъти / било от жегата, но климатика не се пуска ,че ще станело студено/.Жена ми се кара ,съска ,пуфтя и не знам как се въздържах на ОМВ-то на Враждебна да направя обратен завой и да заеба цялата акция с безплатната супер каска.Проведох няколко разговора собственика на магазина "Априля" и си уговорихме твърдо среща, но като пристигнахме ме посрещна една многоречева , бая напрегната и реагираща гузно продавачка, която ми каза че трябвало да отидем в другия магазин , където имало много по-голям избор и колегата / който както всички знаят е собственик и вносител на тези славни марки за България, а не просто "колегата" нещо не бил съобразил /сигурно го смята за тъп и глух , все пак проведохме с последния няколко разговора/. Общо взето се постара да се почувствам виновен за нахалството си да се явя за наградата и леко глуповат - каската която ми даваха е на стойност 140 лв. , а във списанието я бяха показали друга за 210 лв. и човек се чуди дали не е изкукуригал или на му се причува , а после просто се засрамва и дава нататъка... На мене естествено кросова каска не ми трябваше и си харесах друга , но тя пък беше по-скъпа с 55 лв./една пистова , шаренка и много красива/ от наградата ...

Коментар

Този магазин и собствениците отдавна им се носи лоша слава. Лично аз съм съм им набрал ужасно и ще стъпя в този магазин само с цел саморазправа!
                Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Интересно описано, но защо каската е спечелена от списание, а говориш за магазина, в който между другото точно тази жена, която те е посрещнала е собственичката и на двата магазина. Защо не потърси сметка от списанието, което би трябвало да гарантира наградата.

Коментар

Уговорката за томболата е между списанието и г-н Димовски /собственика на магазините/, като едните предоставят рекламна площ на страниците на месечника, а другите наградата, но това си е тяхна работа във всеки случай имаше несъответствие между казано , написано и уговорено с мене/ или ти смяташ че е удачно ,да почна да звъня през уикенда по телефоните и да се жалвам на всички ,че съм прекаран , а семейството ми да ме чака да се налудувам с каските и моторите и да изяснявам кой какво обещал и кой , какъв е в икономическия живот на страната !? Във всеки случай аз си взех доста хубав пистов шлем CMS /славните модели на Айрох и Каберг за ендуро, ги нямаше на разположение/ и естествено съм благодарен на всички ,които участваха , но той не излезе в никакъв случай безплатен, а това беше и идеята на темата ми, която се проточи поради липсата ми на време да пиша.Това което най-ме забавляваше в цялата работа е снимката на мене и дъщеря ми в списанието, която вярвай ми е по-ценна като спомен за мене от наградата, която с всяко каране все повече ме кефи.Въобще моторите са прекрасно хоби , което дава възможност на всеки да се развихри дори в републикански мащаб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X