Миналият петък в късния следобед звънна телефона , а жената , която беше по-наблизо като видя , че е непознат номер, заключи с лошо пламъче в очите -" това е някоя твоя прителка
".Изигравайки сцена на несправедливо обвинен хванах телефона и звъннах на непознатия номер, като го подадох на жена ми. Тя ми го върна усмихната- на другия край се оказа мъж , който се представи като Петър Петров от списание "Мотоклуб" и който ми съобщи благата вест ,че печеля шлем за мотокрос от седмичната томбола на любимия журнал. Мина седмица и наистина се появих на последната страница на журнала и буквално се насрах от кеф-голяма хвалба ,голямо нещо .Работя професия изискваща строгост в поведението и вида и общо взето учудих всички познати и колеги с хвалбата, че моята физиономия е на едно с тази на Роси/те повечето не знаеха кой е , но аз пък разяснявах усърдно/ . Почнах да ровя в нета и разбрах повече за "CMS" шлемовете , вносителя /впрочем единодушно оплют от блогърите/ за България , но вечер като си легнех и сутрин като станех виждах в пред очите си супер як, шарен, свиреп шлем живота ми от черно-бял стана цветен, ярък и вълнуващ и всички опасения и съмнения относно възможни предстоящи кофти моменти се бяха смалили и изглеждаха напълно незначителни...
...
...продължава...

...продължава...
Коментар