Подаряват ми един триумф от Атина и сега не знам как да го докарам до Варна и какви документи са ми нужни, ако го докарам на ход
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как мога да си вкарам триумф-900 от Атина
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Тагове: Няма
-
До: Как мога даси вкарам триумф-900 от Атина
Първоначално публикуван от чопър Преглед на мнениеПодаряват ми един триумф от Атина и сега не знам как да го докарам до Варна и какви документи са ми нужни, ако го докарам на ходMG RACING
-
До: Как мога да си вкарам триумф-900 от Атина
това с куриерските фирми го забрави ужасно дебело е с гърция, тъй като всички наши работат с посредници и става дявол на магаре, най добре се разтърси за някоя спедиторска фирма която вози стока до Атина и се връща празен камион или някой автоджамбазин които се връща от Италия да ти го качи на автовоза, въпреки че се съмнявам маршрута да им минава през Атина, и в края на краищата както и да го транспортираш трябва да му оправиш документите така че ако е в движение/все пак е подарък/ и мислиш че ще мине 1500км до Варна хващай някой чартър до Атина, за 1 час си там и направо го яхай и давай насам на ход така ще ти е най добреНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от чопър Преглед на мнениеА като отида с микробус, какви документи са ми нужни?
Коментар
-
Първоначално публикуван от чопър Преглед на мнениена 33 съм ,а що се отнася до колите гледам да си купувам 2-3 годишни закупени от България. Мисълта ми беше на границата дане ми правят проблем иначе в кат дори нетрябва да ходя
Коментар
-
Поне модела кажи какъв е. Има най-различни модели и видове Триумфи 900.Всичките са трицилиндрови редови, но има ендура, туристи и шосейки.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар