Много ме впечатли това филмче и ме накара да се чувствам, много, много горд. Не става въпрос за мотори, а за велосипеди, но...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И ние сме дали нещо на света.
Свий
X
-
-
До: И ние сме дали нещо на света.
Странни хора са творците. Докато гледах филмчето, неволно си спомних думите на известния наш портретист Кирил Симеонов, който за съжаление, вече не е между нас. Той разказаше, че ако обводите на някоя лодка му грабнат окото, то тя определено има добри мореходни качества. Самият той имаше рибарска лодка, проектирана и изработена от Коста Никита, един от най-големите майстори-лодкостроители...
Всичко това го описвам, за да подкрепя тезата си, че съвременните компютри и математическите модели, все още не могат да достигнат възможностите на човешкото въображение.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Култов Феномен!
Дълбоко уважение заслужава Георги! Наистина се почуствах горд, че съм българин. За първи път от много време насам. Нека споделяме подобни неща. Те трабва да се знаят. Достойно е да се поклониш пред успеха на другият човек и трябва да го правим винаги с рдост задето сме се докоснали до него и така самите ние сме станали по-богати. Това, според мен, е начинът на мислене, който ще ни помоигне да преодолеем "самоизяждането".
Чудесна тема ВладиЧ!Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
Коментар
-
Охоо.....бате Георги отдавна ги прави диви и щастливи с неговите колелета и просто е толкова огромен, че колкото и да се напъват не могат да си помислят дори че е възможно да го стигнат
Преди време бяха давали по някоя от научнопопулярните телевизии за него. Лошото е че ако някой в България направи такова нещо всички задружно правят всичко възможно за да го провалят.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар