Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледни празненства - Сряда 23.12.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коледни празненства - Сряда 23.12.

Записваме се и ние - четирима, от които 2 деца.

Коментар

Вики, Снежанка-та вече е готова с костюма.
      Дядо Коледа да не забрави да дойде

Коментар

Аз съм се заипсал устно, но за протокола 2+2
        И още: Станко +1, Сергей 2+2, Ник и Тримата още не са се отбелязали
        И още около 9+5, които ще потвърдят до утре.
        По повод подаръците аз разбрах, че всеки носи нещо малко (до 10лв),
        което оставя Дадо Коледа да реши на кого да даде
        Подаръците за децата си ги правим сами и ги надписваме - за да не се обърка Добрият Старец.
        Пример: Двама възрастни + едно дете, носят две дреболии + подаръче за детето си
        Вики правилно ли съм те разбрал ?

П.П.
        Вики, каква е тази нелоялна конкуренция
        Никонианците не правим така Те и по 20 ще платят за Снежанката на Чинела. Ти сега благотворителност ...
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Димо, всеки купува подарък за 10 лв и ще се теглят номерца или нещо подобно и всеки ще получи подарък от някой друг, но няма да знае от кого, преди да го получи, като едно време в училище
          Поне аз така го разбрах в сряда.
          А за децата, Вики трябва да се произнесе
          Per aspera ad astra.

Коментар

Така де, и аз така го разбрах.
            А за децата, понеже са на възраст между 1 и 18 год мама и татко да си решат и да персонализират(брей, че дума) подаръчето.
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Като домакин на празненството следя темата редовно и до тук преброих 16 възрастни и 13 деца (вкл. мойта дъщеря) потвърдили присъствие и поне още около 15 възрастни (с неизвестен брой деца , 5 от поста на Димо) който още не са потвърдили. При така очертаващият се брой участници, се налага по-различна организация от мен. Също така, на тази дата имам и едно фирмено парти на единият от етажите и се опасявам, че при поръчки на свободна консумация могат да се получат забавяния, което бих искал да избегнем. Така, че за удобство на всички ни предлагам, да се подготвя с предварително меню което да е на общи плата по масите от което всеки да си взима.
              За възрастните предлагам менюто да включва: салата, студени и топли предястия, основни ястия и гарнитури.
              За децата, също на плата: предястия, основно и десерт (торта).
              В този случай, сметнах, че се получава по 20 лв на възрастен и по 10 лв на дете. (след отстъпката която ви се полага).
              Като в цената не влиза безалкохолни и алкохолни питиета и всеки си поръчва кой каквото иска.
              Чакам Вашите коментари.
              HONDA CBF1000

Коментар

Нещо не разбрах за подаръците.... освен дребните подаръци, които се разбъркват, трябва да има и други, които лично сме избрали за децата си ? така ли е ?.... Ние нашите мислим да ги даваме на Коледа....това ме поставя пред нови размисли !..а напоследък мразя да мисля ))

Коментар

Първоначално публикуван от mitkosto Преглед на мнение
                  Записвам се и аз....с две девойки на 13 и 8 г.
                  Митко, девойките какво са си пожелали от Дядо Коледа? Бързо им прочети писмата и после сподели!

Коментар

Първоначално публикуван от Мария Преглед на мнение
                    Севда и Аз - т.е. едно дете.
                    Подаръците/четата за децата ние ли си ги носим или как...?
                    Подаръците ще ги купя аз, само трябва да подшушнеш точния

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                      Подаръците ще ги купя аз, само трябва да подшушнеш точния
                      Вики, това е много трудно...
                      Децата са много и различни.
                      По възраст, интереси ...
                      Според мен е добре родителите да им вземат по нещо и да го оставят надписано в торбата. Всеки си познава човека.

А че трябва да има нещо - трябва. Щото сега Митак ако Човека с бялата брада бръкне в торбата и ти подари /близалка да речем/ на Рада ще и изтекат очичките

П.П.
                      За менюто нямам никакви претенции. Щом ще улесним домакина, аз съм ЗА.
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

И една добра новина от последните минути!
                        Имаме Дядо Коледа
                        За което огромно благодаря на Филип и Нети!

Димо, за подаръците вече съм говорила с повечето родители и почти всички са на вариант книжки. Така че утре просто ще намина и ще купя поръчаните ми от вас подаръци. Да сменям организацията тепърва ще ми е трудно. Просто не искам да остане някое дете без подарък, защото някой не е разбрал кой точно ще осигури подаръка - аз, както беше уговорката досега или родителя, както ти предлагаш.

А за нелоялната конкуренция трябва да се съберем да поговорим и да обсъдим нещата

Коментар

Тони, тъкмо мислих да пиша да се направи някакво меню, че горките сервитьори ще им дойде нагорно. И без друго всеки път ни задоволяват прищевките. Аз съм за менюто, само да е повечко, че от утре спирам да ям до сряда

Коментар

Мойта голямата / Ида/, чете всичко що е свързано с вампири !! Има няква мода да знете...много са модерни вампирите ! Обаче кво е чела и кво не ??... Малката / Мина /, е втори клас и четенето не и е любимо още...но обожава да оцветява мацки. На кака си Яна са се метнали, дизайнерки ще стават..

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                              Тони, тъкмо мислих да пиша да се направи някакво меню, че горките сервитьори ще им дойде нагорно. И без друго всеки път ни задоволяват прищевките. Аз съм за менюто, само да е повечко, че от утре спирам да ям до сряда
                              То яденето ще е за доста хора, така, че ако ще спираш да ядеш от утре, ела просто по-раничко. и си придърпай столче на масата за шведите
                              HONDA CBF1000

Коментар

Аз съм пуснал ЛС на Вики, но да се запиша и в темата. Ще бъдем аз, жена ми и децата. Младежите са на 2 год. и 9 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X