Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бялата лястовица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бялата лястовица

"Бялата лястовица" е някакво предаване по телевизия T.T.V.I. или още известна като ТRAVEL TV. Тази вечер случайно попаднах на първата част от филм направен от наши мотористи по маршрут Турция-Сирия-Йордания. В тази част говореха за Кападокия, Сирия - Халеб и Палмира. Водеше го един от участниците - Николай Калайков (КАЛАЯ). Като мотори разпознах един FJR 1300, два V-Stroma, една Africa и другия не го разпознах. Някой познава ли тези хора или дали е гледал филма. Може и да е било повторение, щото не го хванах съвсем отначало.

До: Бялата лястовица

Лично познавам КАЛАЯ,вчера дори го поздравих за Никулден!

Той беше човека,който ме свърза с Валери в Дамаск.
    Тази група,която си гледал е мото-клуб "Баджанаците",много са готини и винаги има какво да се научи от тях.

Поздрави,
    търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
      Лично познавам КАЛАЯ,вчера дори го поздравих за Никулден!

Той беше човека,който ме свърза с Валери в Дамаск.
      Тази група,която си гледал е мото-клуб "Баджанаците",много са готини и винаги има какво да се научи от тях.

Поздрави,
      Тоест, това пътуване дето го гледах е снимано преди години А иначе и аз се сетих, че веднъж ме запозна с Калая пред офиса на жена ти.

Ако иска някой може да затрие темата, че да не пълни форума

Коментар

Април 2008г.,по Великден!

Защо,нека темата да си седи,хората пътуват точно като нас,заслужават внимание.

Поздрави,
        търся си подписа....

Коментар

Това може ли да се гледа някъде или съм го изпуснал окончателно и безвъзвратно?
          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Може да се гледа по тази телевизия, но трябва да видиш в програмата кога е втората част. Не знам точно как се казва филма, но предаването е Бялата лястовица

Коментар

При положение, че има човек, който познава участниците, предполагам те ще имат копие на филма. А ако го имат, могат да го предоставят и тук, за да гледаме и ние.
              Дали ще може да стане тази работа?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X